|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#26 |
Senior Member
|
![]()
Eto, sad mene svi krive sto sam pitao!
![]() ![]() Dobro, sta da se radi, nekom je zivot majka a nekom maceha... i to zla!!! ![]() Evo ovako, za konvertere sam pitao posto su mi, kao sto sam i naveo u pocetku, pod ruke dosli neki prospekti konvertera, i to konkretno: - Apogee Rosetta 800 - Apogee Mini Dac FireWire - Behringer Ada8000 Pro-8 Digital - RME Adi 2, 4, 8DS, 8QS i - SSL X Logic Alpha Chanel. (Kao sto se moze videti vrlo saroliko i po cenama i po kvalitetu) Pitanja su krenula uopstenije zato sto mi odredjene stvari nisu bile najjasnije a kako sam dobijao odgovore na ta pitanja u meni se javljala ideja da bi kupovinom nekog AD/DA konvertera poboljsao (procistio, kristalizirao) zvuk VST instrumenata u odnosu na neku hardversku klavijaturu a i uopste, posto racunar koristim i za "home studio" i za zive svirke, kao sto je vec Ivan naveo. RME Adi2 me je zainteresovao prvenstveno zbog odnosa cena-kvalitet. E sad, kad kazem odnos cena-kvalitet, posto nisam previse upucen u ovu oblast mogu samo da gledam sta pise u prospektima, pa da se kad me nesto zainteresuje raspitam o toj spravi kod nekog ko je upuceniji i ima iskustva sa tim uredjajem, a tu na scenu stupate vi! Za RME sam negde pronasao da moze da se kupi za oko 500-550 eura i da spada u najvisu klasu RME-ovih konvertera. Posto mi ne treba vise od 2 kanala a za RME znam da se kotira kao "proverena" firma, zainteresovao sam se za Adi2. Jos jednom se izvinjavam svima sto sam postavljao nedovoljno precizna pitanja ali se nadam da je sada i to ispravljeno. ![]() Hvala svima jos jednom! |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
RME konverteri.. | dejankuki | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 03-04-2009 10:22 PM |