Go Back   Rumski Forum > Audio produkcija > Audio Produkcija - Tehnike

Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 27-02-2008, 08:34 AM   #21
Moritz
Pro Member

Moritz's Avatar

Default Re: Kyma Capybara - strasno! :-)

Quote:
Originally Posted by vly View Post
Mozda me nisi ukapirao,jasno mi je da ovo nije "presetaska" platforma,i jasno mi je da je jako kreativna.Ali,recimo da neko kupi to,i ima a neko korisnicko iskustvo,pa ga ja onda pitam:

1-Koliko VREMENA treba recimo PROSECNO da pripremis primere kao u linku koji sam quotovao ili za ovaj koji si ti izdvojio- Light Sabre?

2-WIIMOTE je kontroler, to mi je jasno...Koliko vrsta kontrolera postoji za platformu?
Da li se kontroleri medjusobno razlikuju po unapred predvidjenoj nameni ili im ti
putem mastovitosti znanja i dovitljivosti odredjujes sta ce raditi.

3- Da li postoji neki kontroler koji radi sve ono sto i svi drugi zajedno ili moras da ih kupujes sve da bi izvukao maksimum iz platforme?

4-Kada recimo uradis svoj preset za nesto kao npr Light Sabre,koliko je lako ili komplikovano da ga iskoristis kao polaznu osnovu za "isto to" ali sa drugim semplom ,za koji mislis da moze da se uklopi u to isto?

5-Kako se platforama(i da li se uopste) integrise u recimo Nuendo,sto mene posebno zanima jer u njemu radim?

Pozdrav.
Najkraci odgovor bi bio dodji u Novi Sad pa cu ti uz kafu igranje po Kymi objasniti sta te zanima.

Samo ukratko :

1. Ako su gotovi preseti treba samo da remapiras kontrolere na one koje ti imas ili zelis da koristis

2.3. Ne postoji kontroler koji radi sve ono zajedno, kao i kod svih ostalih sprava - ne moras nista da dokupis ali ce ti biti mnogo lepse,zanimljivije i korisnije da kupis sve te kontrolere. Continuum i MOTORMIX bi mogli biti zamenjeni Lemurom, dok Wacom tablet i WIIMOTE su price za sebe i to sto radis sa njima jako tesko ili nikako ne mozes uraditi sa drugim kontrolerima ( za sada)

4. Prilicno lako ako nije jako komplikovan algoritam ( ako ne koriti multimaping)

5. Inace ja koristim Nuendo i napravio sam template koji koristi Kymu kao FX procesor .

Last edited by Moritz; 27-02-2008 at 08:49 AM.
Moritz is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules