|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
U prija?njim threadovima najavio sam da radim mali home recording studio, pa sam surfajući malo gledao miksere , koji bi mi dobro do?li zbog kontrole ako radim gluhu sobu... isto tako, mixer bi ponekad koristio i za neki manji nastup pa me zanima ?to mislite o Behringeru Xenix 1832 FX ? Ima USB port, cijena mu nije velika ( ipak je Behringher
![]() Ako imate neki mikser koji smatrate boljim u ovom rangu cijene, molim javite... P.S. Volio bih da mi mikser ima ugrađan mikrofon ( kada stisnem ono puce, da me čuju u gluhoj sobi , e sad, ne znam da li to ovaj ima... )...evo , unaprijed hvala... ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
u vezi Yamahe 02R v. 2 mixera | zak | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 09-12-2008 01:47 AM |
Insertiranje EQ-a sa drugog mixera | FrankoPanko | Zoran Vračević - Vrač | 4 | 20-10-2006 10:17 AM |
Pomozite oko mixera | idvi | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 07-11-2005 03:06 AM |