|
Ogi Radivojević Producent, aran?er, dirigent,orkestrator, pevač perkusionista, umetnički direktor, jedan od glavnih članova Bregovićeve live-act ekipe, internacionalni saradnik većine dobro poznatih umjetnika (Iggy Pop, Ofra Haza, Jorgos Dalaras, Cezaria Evora (Capo Verde) itd...), ali i samostalni stvaraoc (Hajde Cico sa Albuma "U tebi kad me ima" jedan od najpoznatijih hitova) razgovara sa vama na temu muzicke produkcije... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Drugari, niste me pogresno razumeli...
![]() Da jos nesto kazem pa da zavrsimo temu koju sam i sam zapoceo... 1. Bregovic je taj koji jeste ...ima 150 koncerata godisnje itd... to mora da se po$tuje... 2. Svaki dan kad se probudi treba da se prekrsti, zapali svecu i da poljubi sliku Kusturice jer da mu nije on i Dom za vesanje, Underground... nisam bas siguran da bi bio to sto jeste... 3. U njegovoj celoj diskografiji se protezu sve jedne iste (Bijelo Dugme) melodije i (pokradene) romske... 4. Znam da ima par saradnika muzicara (jednog iz Nisa) koji su na platnom spisku kod njega. 5. Da ne pominjem Sabana Barjamovica i Mesecinu... itd... Po$tujem to sto ga branis jer ti je prijatelj ...ali stvari su malo drugacije... Ajd ziveli !!! ![]() p.s. Odustao sam...necu da se besim ![]()
Turbo folk nije muzika, turbo folk je kakofonija svih mirisa i ukusa vezanih u jednu zvucnu promaju koja ima zadatak da zadovolji najsire ukuse i najnize strasti. Last edited by sRce; 05-09-2007 at 06:32 PM. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|