|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#15 | |
Mason
|
![]() Quote:
NT2A coveku predlazem jer je dobar mic (za te pare), a na boljem glasu, posto se cesto na to sa cim se radi ne pristupa iz ugla slusanja, vec gledanja i poredjenja sa napamet naucenim tekstovima i sve to pomalo lichi vise na klince schminkere u petom osnovne, vozenje dzipa po gradu itd., nego na muziku... , a pretpostavljam i da je NT2A malo kvalitetnije izrade nego B2, tj. da su manje sanse da se mesec dana nakon kupovine raspadne. Moj B2 se nije raspao i i dan danas je ziv i zdrav, evo vec oko 5 godina, ali pretpostavljam da kod tih zutaca tako nesto nije iskljuceno, jer imaju losu kontrolu kvaliteta i ne biraju previse materijal od kojeg se radi. Ako za SM57 i SM7B lazu u svojim izjavama neke od najvecih zvezda na svetu, ako laze Rick Rubin, Bob Rock.... uhhh... mucno za slusati... opet nas mentalitet... svi su glupi, jedino Srbin zna... ![]() ![]() Kakav Peace coveche? Nisam ja sa tobom u ratu, a ni sa bilo kim drugim. Ovde dodjem zbog svojih prijatelja na forumu i da bih eventualno nekome izasao u susret, ukoliko je to u mojoj moci. Cela ta vasljiva prica "kome je koliki" me se ni najmanje ne tiche, jer... imam svoj posao i gledam svoja posla... Nista ne prodajem i ne reklamiram. Neka decko kupi sta hoce, a zahvaljujuci "konstruktivnosti" i tripu "svaki ciga svoga konja hvali" , najpametnije bi mu bilo da pogleda Gearslutz... Nece me biti nekoliko dana, posto putujem, ali... eto, koristim priliku da ti se izvinim sto sam se drznuo da kazem da mi se NT2A vise svidja od C-4000 i da bi moj izbor izmedju ta dva mic-a bio NT2A...
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 27-06-2007 at 12:15 PM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Rode k2 vs NTK | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 34 | 28-03-2011 07:32 AM |
Rode NT5 ili... | akordeonista | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 36 | 17-05-2009 09:14 PM |
rode ntk | koca | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 12-03-2009 04:31 PM |