Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Ostali muzički instrumenti i studijska oprema

Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 26-06-2007, 10:52 PM   #13
idekius
Mason

idekius's Avatar

Default Re: B2 ili rode nt2(hitno)

Quote:
Originally Posted by sgracanin View Post
Al' si baja... Imao sam prilike da ih čujem i uporedim i dao sam svoje mi?ljenje.

Tebi ili je mali ili si impotentan...
Nemoj da se drndas i sasvim je o.k. sto prodajes mic, or sta vec, ali... NT2A je cak prosle, ili pretprosle godine izdobijao neke silne nagrade.

Moj post jeste malo sarkastican iz razloga sto sam do sada cuo odlicne usnimke, sa ne preskupim mikrofonima, od strane ljudi koji su vesti sa opremom, uz dobre pevache, a isto tako sam cuo i smece od vocala, przevine i paljevine sa ne znam ni ja kakvim chudima.
Dakle, rekao bih da ako imas NT2A, a usnimci vokala ti nisu dobri, problem trebas da potrazis pre na drugom mestu, pa tek na kraju da kazes "ne valja mic"... tesko da je mic u pitanju...

Ali... mi smo ipak Srbi... moramo mi ipak malo da ga tupimo

Metallica je glas snimala sa Shure SM7B, Michael Jackson je sa tim mic-om radio "Triler", za vocal na albumu "Stadium Arcadium" - R.H.C.P. bese valjda koriscen SM7, ili SM57... a meni vocali na tim izdanjima ne zvuce bas tako jadno

Po meni, posto je covek postavio konkretno pitanje, ako uzme taj NT2A, ne bi trebalo da pogresi, pogotovu ako se uzme u obzir to da nije pitao "Da li da uzmem U-47, ili jubilarnu seriju radjenu za Hitlerov treci rodjendan"... Ako mislis da se AKG C-4000 hiljade ichim izdvaja u ovoj klasi, hmmm... ja to ne bih bas mogao da kazem... dakle, po meni... prednost za NT2A od pomenutih za te pare, a od ne pomenutih Oktavi MK-319... narocito uz eventualnu kasniju doradu OVDE

Last edited by idekius; 27-06-2007 at 02:06 AM.
idekius is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules