|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
jasno mi je (a tako bih se i sam ponio) da ne mozes da kudis svoje klijente javno ali da li bi mogao da se ukljucis u raspravu na temu: strana muzika kod nas (Luna, Djogani, Twins, Feminem...) pa cak je i "U tvojim kolima" (jasno mi je da je hit pa imam oci!) PRESLIKANA pjesma koju sam slucajno cuo u originalu i to na francuskom jeziku...
hajde ljudi da malo pretresemo to, neko napravi extra pjesmu na zapadu i onda se nadje neko nas koji ce je PREPJEVATI doslovice postavljajuci nash tekst na tacne slogove i recice da je to njegova pjesma! iskreno, da li je on u pravu i da li je njegova pjesma (tekst,muzika,aranzman) ili je njegov samo TEKST? raditi aranzman preslikan ili na zadatu temu je opet momenat koji se ne smije podcjeniti jer to i nije toliko lako (preferiram aranziranje) ali skinuti muziku i nashtrikati nash tekst koji se NE MOZE pohvaliti kvalitetom mislim da je poprilichno lagan posao... zanima me vase misljenje... |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Tekstovi aranzmani za pesme | STUDIOTON | Pricaonica | 6 | 30-10-2009 08:19 AM |
Ovo je produkcija | LACKY | Pricaonica | 7 | 26-06-2008 08:26 PM |
Reprezentativna HC produkcija | OFF | Razno | 42 | 23-01-2007 07:18 PM |
-=Aranzmani=- | ProkDu | Vlado Georgiev | 2 | 25-02-2005 06:40 PM |