|
|||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#10 | |
|
Moderator
|
Quote:
prvo: nikad nisam radio muziku sa ciljem da je izdam. zato i nema jebenih rechi jer mi je to jednostavno suvishno. drugo: nema tu nikakvog guranja.. prosto, ja pitam: Koja kuca (ako znate - znate ako ne - nikom nishta) mozze da ponudi dobar dil bendu sa ovakvom vrstom muzike? Mislio sam da cimam Ninja Tune ali ovo je previshe elektro muzika za njihove tripove.. Ja, ne znam.. da li ti mene prozivash ili shta..? iskreno.. :/ ako ti se ne svidja pesma, lepo reci, jbg... a nemoj da mi kazzesh da dobre stvari prolaze i bez guranja, poshto je to potpuno nepotrebno jer nisam kreten... Inache u studio nisam ishao, poshto posedujem svoj, a ovo je samo jedan od projekata, moje produkcije, koji bi trebalo da ugledaju svetlost dana.. nisam kreten, znam poneshto.. ono shto ne znam, ja pitam. ali ne kapiram tvoj odgovor. a shto se tiche izdavacha koji ne odgovaraju na mailove.. to su bili sve nashi ljudi.. iz multimedije, rts-a i sl.. mogu bez problema da uletim u bassivity ali to mi nikako nije opcija.. tu mogu da se "guram" ali ne zzelim, poshto ta kuca, stvarno nema shta da mi ponudi sem sedih. |
|
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|