Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 30-12-2006, 07:01 PM   #8
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Default Re: Tko od vas zaista ?ivi ZA muziku?

Quote:
Kad muzika postane GLAVNI izvor prihoda i posao, onda se sve promeni. Bar kod mene (i svih ljudi koje poznajem ovde!!)
Ovo je ustvari vrrrlo tuzno. Bojim se da se to ne dogodi i meni. Za sada sam zadovoljna jer radim cca 4 dana mjesečno ne?to po narudzbi, lova dobra, ostalo vrijeme ?ivim kako hocu. Da se pobahatim i zelim jos vise love, uzimala bi vise projekata i vjerojatno stigla do ovoga gdje si ti, a toga se jako bojim.
Bas sam neki dan razmisljala o tome kako su prosli mjeseci da radim sa glazbom, ali da ustvari nista vrijedno nisam stvorila. Vrijedno po mojim mjerilima... ?to je jedino i bitno (meni). Znači, wow, super, imamo love za svasta, a skladatelj u meni spava. Iako je "skladao"... Mislim da bi stvar bila jos gora kad bi se bavila iskljucivo produkcijom, sto je (valjda se necete ljutiti) po meni manje stvaranje i ne opčinjava me toliko. I manje je placeno (kod nas) od skladanja.

Ali imat cu u vidu i bit cu oprezna! Hvala ti! Kada bi se dogodilo da se "odljubim" od glazbe, ?ivjela bi ?ivot s puno manje čarolije. A počne? se baviti ba? zato da tu "čaroliju" umno?i?... bar sam ja tako "planirala".
ANITA is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules