Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Monitoring

Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 22-11-2006, 12:47 AM   #30
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Default Re: Stvarno, stvarno naaajbolji studijski monitori su....

Istina je da se naslov topica kosi s uvjetom od 2000E... ali nisam znala gdje ce tema otici u vrijeme kad sam pisala naziv topica.

Ustvari me jos uvijek zanima sto vi smatrate najboljim (bez ogranicenja), a naravno dodatna sugestija za moj uvjet je dobrodosla!

Moritz...ako se neko pokolje oko zene ili bilo cega sto je ona rekla, napravila, obukla , to jos uvijek nju ne čini odgovornom za ono ?to je učinio, rekao, obukao netko drugi.

Voljela bi da imam priliku poslusati sve te monitore o kojima govorite! Dat cu sve od sebe da to napravim.

Alavukonja... pa...naravno da vas necu poslusati . Salim se! Voditi cu se vasim savjetima, idejama, prijedlozima i čekati (kao kod nutele ljubav na prvu zlicu), ljubav na prvi zvuk... Volim se "zaljubiti" u stvari koje kupujem... kvragu kad u ovoj selendri od drzave nemas izbora ni izabrati kako spada. Uostalom, svi mi odlucujemo po vlastitom nahodenju i istrazivanju, ali ja jako cijenim misljenja nekih ljudi s ovog foruma, stoga ne mogu zasigurno tvrditi da ne postoji odreden postotak njihovog utjecaja na moj izbor.

Perun - direktan, jak... my kind of guy... Moj plan je ostaviti ove svoje jeftine kutije i kupiti dobre druge... mislim da cu vec time biti u prednosti cim imam mogucnost provjere na 2 sustava. Stvarno sam se previse puta neugodno iznenadila kako mi mixevi zvuce kod prijatelja.... sasvim drugacije nego meni doma! I tako sam im prestala vjerovati. (ne prijateljima, nego monitorima).

Kucni budzet za hi-fi sustav koji si planiramo piknuti nam je cca 2000E pa smo se sjetili da bi mozda bilo pametno prenijeti alesise za slusanje (jer dovoljno farbaju da ih se moze slusati kao hi-fijevce... evo zasto ne valjaju kao studijski) u drugoj sobi, a kupiti za studijic dobre druge kutije! To je bila ideja jos od prije godinu i vise dana, ali uletio je dialer od 700E , zatim beba od .... uh, Eura i evo, uletilo mi par projekata koje sam odradila s bebom u rukama i rekoh da nagradim kucne u?i novim zvukom..

Znaci, molim vas, sugerirajte i dalje! Cim spomenete nesto, ja se bacam na istrazivanje, prvo internetsko, a onda trazenje mogucnosti da tako nesto direktno poslusam.... znaci, ne govorite mi uzalud.
ANITA is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules