|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
View Poll Results: Da li treba dozvoliti komentare u Malim oglasima? | |||
Da |
![]() ![]() ![]() ![]() |
22 | 68.75% |
Ne |
7 | 21.88% |
Svejedno mi je |
3 | 9.38% |
Voters: 32. You may not vote on this poll |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#9 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
Odnosno da se moderatorima daju odresene ruke sta mogu da brisu ako se pojavi... trenutno nema sasvim jasnih pravila kako odrzavati rubriku "Mali oglasi" .... po pitanju "nezeljenih" komentara... Ono cega se secam da mi je smetalo su navodi cena sa svetskih internet prodavnica (Sweetwater i slicno) bez cena transporta, bez carine i PDV. Recimo takvi navodi nisu regularni po mom misljenju i predstavljaju potencijalne dezinformacije... i stvaraju zabunu kod realno zainteresovanih... ne treba zaboraviti da SVI imaju internet koji pristupaju Rumskom, tako da stu te "informacije" suvisne. ALI ako, recimo, Tiki navede cenu u Artistu u BGD, na primer, to je sasvim regularno. Znaci mislim da treba definisati precizno STA je dozvoljeno da se pise ispod oglasa... i time omoguciti da se "ruglo" ocisti... Quote:
![]() bogi
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mali oglasi? | akordeonista | Razno | 31 | 05-03-2008 09:16 AM |
Oglasi | peraZdera | Predlozi i sugestije | 2 | 02-01-2008 09:44 PM |