![]() |
Oglasi.........hm
Upravo foruma, :D
ne svidja mi se ovo resenje od pre 15tak dana za 'male oglase'. Postoji milion situacija gde bi bilo korisno da thread ostane otvoren, pogotovo kad se skupljaju ponude (za kupovinu, pre svega). Razumem vas razlog zatvaranja (kad se razvije 'leva' diskusija), ali nije to tesko pratiti i brisati. Drugo, jako malo ljudi ostavlja tel. i mail, a komunikacija na PM nije bas preterano brza i pouzdana. Trece, ovako je sve puno transparentnije, vidi se ko sta nudi, ko trazi, u slucaju 'ne daj boze'........:( . Takodje, moderatori i admini imaju pristup rubrici, sto ih stavlja u povlasceni polozaj. Peto, (smorih:D ), nisam video ovakvo resenje ni na obimnijim i vecim forumima, pa nam nece biti tesko da se poznatim metodama samoupravljanja dovedemo u red. Imamo pravilnik, jasan, glasan, zna se sta je mali oglas, sta ne, i to je dovoljno aj' pa tako |
Re: Oglasi.........hm
|
Ima argumenata i na jednoj i drugoj strani. Ali, ima mnogo dobronamernih pitanja koja bi se mogla postaviti. I meni smeta isto sto i tebi, ali ni ovako nije dobro (sa zakljucanim)
|
Ja se slazem sa off om ..... u sustini sam bio protiv odluke za zakljucavanje , bas iz gore navedenih razloga , ali posto je vecina bila za , nisam hteo da pravim problem , mada iako je bilo offtopica, ipak mi se cini da je bila zdravija atmosfera , a nekako bi odmah i znali da li su cene realne .....
Pozdrav |
Quote:
http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=15356 ? A zamislite samo koliko ce puta morati da se otvori novi thread zbog oglasa u 'Razno' ili Instrumenti....... E, sad, zloupotreba, offtopica, svadja.... je bilo i bice, ali mala je sekcija i lako se odrzava..... |
Ma ljudi, nema filozofije oko toga! Ovo je sranje. Iako nisam neki "kupac" za vecinu sprava u oglasima, ugledajte se na GS naprimer. Retko ko pogleda kad mu je poslat PM. Znaci, ako je vise zainteresovanih kojima odgovara cena, u postu/threadu se lepo vidi ko je prvi bio zainteresovan i ko je prvi bacio PM!
Ajd' vracajte stari setup pa da ne duzimo oko ovakve gluposti! Pozdrav. |
Quote:
Ako covek postavi oglas i cena je visoka, niko nije u obavezi da to i kupi, a ni prodavac nije duzan da se sa bilo kime prepire i objasnjava zasto toliko trazi... U koliko bi oglasi bili otkljucani i ukoliko bi bili "diskusija o cenama", a ne "oglasi", Rumski je zadnje mesto na svetu gde bih postavio oglas... jer, oglas je oglas... |
Quote:
|
Quote:
S' druge strane , ja o nekim cenama znam , a o nekim ne znam i super mi je kad mi se nesto ucini povoljno da mi neko kaze da moze jeftinije ..... znam , imam internet , ali ovo je nekako iz prve ruke ...... Ne znam , kako hocete , ja mislim da nije pijacarenje , miuslim da su argumenti u 80 % situacija bili opravdani , tako da sam skroz za to ..... kako odlucite Pozdrav |
evo primera od nedavno..
Čovek je pitao gde mogu da se nadju wharfedale zvučnici..i sad ako mu odgovorim na pm onda neko drugi koga to isto interesuje neće saznati... |
All times are GMT +1. The time now is 12:59 PM. |