|
|||||||
| Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#17 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Dodajes negativan kontekst , zato sto sve vreme insistiras da ja tvrdim da covek nije producent !!! Ja sam PITAO jer to NISAM ZNAO !!! ali hajde ako moram kao detetu 1 Kad kazem ....slazem se .... to znaci da se slazem !!! Nista drugo !!! Sve ostalo je tvoja projekcija ..... na zalost Kad kazem da je muzicar , multiinstrumentalista aranzer i DJ ( procitaj ponovo , ako si propustio ) to je mnogo vise nego muzicar ... zar ne ???? ZNam da je sve to radio , ali zaista nisam znao da je nesto producirao . NISAM ZNAO , kapiras !?!?! Znaci NEMA negativne konotacije NIGDE . Ako kazem da bi neko mogao da radi u muzici bilo sta jer mislim da je ultratalentovan ( procitaj i to ako si propustio ) jer na srpskom to znaci da si nekog uvredio ???? Uopste mi nisi jasan , Sve vreme si u fazonu kao " Znam ja da ti podjebavas , znas ti dobro Dragana " Znam ga ali STVARNO nisam cuo da je ikad radio tako nesto , a i ne moram ja sad sve da znam o njemu .I sta je onda pogresno da covek PITA !?!?!?! Kako da postavim prostije pitanje od onog koje sam postavio ? Ne vidim nikakvo omalovazavanje tu . Sa trece strane slozio sam se da i muzicari budu gosti . SLOZIO .... kapiras ??? Znaci nemam nista protiv ( i to mozes da procitas ) Kad kazem da sto se mene tice bilo ko moze biti gost ( i to pise ) ako se vi slozite .... to znaci samo TO .... i nista drugo !!!! Znaci .... kad napisem nesto , to i mislim i nista preko toga . Ako ti ne pises ono sto mislis ili mislis vise nego sto pises onda je to tvoja stvar , ja to ne radim . Ne znam kako prostije i jednostavnije da ti objasnim od ovoga . Ako budem morao opet da objasnjavam svoju poziciju stvarno cu se smoriti . Pozdrav |
|
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|