|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
Ako smem da se ubacim u pricu sto se tiche ovih igracaka o kojima pricate...
Kada sam procitao (ne znam tacno sad ko je to napisao) da je ustvari ceo ovaj trud i to ceprkanje po aranzerima, zbog muzike...HAHAHA... Osvestite se! Ako nesto radite zbog para, onda to radite kako treba! Nemojte gurati muziku i sve vrednosti vezane za nju u propast! Postoje drugi nacini da se zaradi dobra kinta! Kad skupite novac (od narodnjaka ili animira ili cega god vec) i najzad pocnete da pravite svoju muziku, niko vise nece hteti da je slusa i sami ce te biti krivi za to! Molim vas razumite.. I manite se aranzera i tudjih pesama! Po meni je najbolja stvar kod muzike to sto mozes da je stvaras sa nekim... To je cela poJenta... Nadjite se, donesite vase korgove i rolande, svirajte zajedno, druzite se i stvarajte muziku koju volite (ovo sve pada u vodu ako volite Seku i mafiju ![]() p.s, pita me neki tip koju klavijaturu imam, ja mu kazem a on ce meni: Aha! da da, cuo sam za nju, to je solo klavijatura.. SOLO!!?!? Puko sam od smeJa...aj cao... |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
savet za vokal | milanCHE | Computer Hardware | 4 | 09-05-2007 09:19 AM |
Savet za pentium III | LACKY | Computer Hardware | 9 | 07-05-2006 09:03 PM |