|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#191 | |
Banned
|
![]() Quote:
http://www.rumski.com/forum/viewtopi...=3561&start=54 Svira realno . Svira tacno . Sve jasno izlazi . Ne ulepsava ni najmanje ( pogotovo sa Gala , predhodno pojacalo je malo farbalo ton , ovo ne farba ni malo ) . Optimalno . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Member
|
![]()
Jao Milose, izbegavam da ti odgovaram, ali stvarno... Kakaf bre Kef?! Ovde se prica o masteringu, studijskoj produkciji. Kef je pre svega Hi-Fi kutija. Nemoj da mesamo babe i zabe. To je oprema za Hi-Fi entuzijaste, to je druga prica! Mislim, postujem svako misljenje, ali stvarno bi trebalo malo da bolje udjes u tematiku da bi stalno davao savete i svoje komentare. Covece, ne mozemo da dodjemo na red od tebe! Izvini unapred, ali u skladu sa svojim bogoslovskim opredeljenjem, trebalo bi da budes ipak malo manje nametljiv!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() hvala ti... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#194 | ||
ton magistar
|
![]() Quote:
Quote:
podigni u wavelabu bradov master za 3db (samo podigni gain, bez limitera na +3db), sacuvaj ga i ponovo otvori. sad poslusaj i vidi sto si dobi. ![]()
![]() |
![]() |
#195 | |
Banned
|
![]() Quote:
Ako neces da das ocenu svojim drugovima i da im na taj nacin pomognes zasto to pravo osporavas meni , koji to cinim ( u dobroj nameri , troseci vreme na stvari koje me se ne doticu ) . Svaki komentar je dobar , ima bar delic istine . Ako mislis/te da je najpametnije druge tapsati po ramenu , ili ih mrzis ili ne znas sta cinis . Nemojte se vredjati . I nemojte druge vredjati . Budite tolerantni spram tudjeg misljenja . Mozda je ispravnije od vaseg , mozda nije . U svakom slucaju je vrlo korisno . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#196 | |
Banned
|
![]() Quote:
Da imam mogucnost da slusam snimke u mastering studiju od 1 000 000 evra , slusao bih . Ali j***** , nemam tu mogucnost . Koristim sta mogu - kad mogu . Zivot nije idealan . Bilo bi lepo kad bi moglo , ali ne moze . Uporedjivao sam Kef + Gala sa pasivnim Alesisom ( koji vazi za monitorski zvucnik ) . VAZNA NAPOMENA : NISU MOJI NI JEDAN NI DRUGI - VEC OD MOJIH KOLEGA , NEPRISTRASAN SAM I NE HVALIM SE . Razlika je u tome sto Alesis u odnosu na Kefa reference radikalno ulepsava snimak . Pokazuje stvari koje ne postoje . Neproduciran snimak zvuci producirano . Bas lepi basovi . Divni . Veoma lep monitor . Lep monitor ?!?!?!?! Naravno , odlican je za tu cenu i moze da posluzi ako se uracunaju sve mane . Cak bi i kupio polovan ako je bas povoljno . Ako imate pristupa nekoj odgovarajucoj opremi , zasto ne napisete kratko - bar neki komentar ? Bilo bi lepo . Ostavite mene sa mojim zabludama . P.S. Jos jednom : testirali smo sistem pre slusanja . Radi optimalno . Svira realno . Svira tacno . Sve jasno izlazi . Ne ulepsava ni najmanje ( pogotovo sa Gala , predhodno pojacalo je malo farbalo ton , ovo ne farba ni malo ) . Postoji ogromna razlika izmedju Kefa reference i nekih " audiofilskih " kutija ( ispod 1 500/2 000 evra ) . Da li si testirao neke monitorske zvucnike nize ili srednje klase ? Ja nisam imao srca da to ucinim - jer ih tad nikad ne bih kupio , a trebaju mi dok ne skupim pare za bolje . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
Senior Member
|
![]()
SandRob:
Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Junior Member
|
![]()
evo da se i ja pridru?im koloni.
skinuo sam onaj InsideOut_1_Color.mp3 (738k) Evo sa?u da ga sredim... pa ?u opet da postujem. ?itao sam sve do ?este stranice,a onda nisam mogao vi?e...
![]() |
#199 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Skini fajl koji nije masterovan, mislim da se zove InsideOutWav3.wav ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Senior Member
|
![]()
Poslusao sam sa odstupom od nedelju dana opet sve mastere..
Sa konstatacijama Milosa i njegovih Kef kolega slusalaca se nebih slozio ni ja..ali zanimljivo je procitati razlicite utiske. E sad, ciji je najbolji verovatno nema mnogo smisla polemisati zbog razlicitih ukusa ali definitivno je SandRobov master najblizi ovome Bradovom! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ableton Live takmicenje | Website! | Razno | 3 | 12-10-2009 12:58 AM |
Mastering | Eyes | Audio Produkcija - Tehnike | 17 | 28-08-2007 01:47 AM |
Prva gotova pesma i prvo takmicenje :) | MUzzY | Promocija radova | 10 | 21-08-2007 09:31 PM |
Takmicenje za Remix | Max | Razno | 64 | 03-10-2006 09:34 PM |