|
|||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#21 |
|
Moderator
|
Pazi samo u cosku na bass trap
Mene ce, vidim ja da razaluju, ako nastavim sa ovakvim glupiranjem. Ima Anita da nas zgromi
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Mason
|
Bojim se da bi HuAnita mogla da impulsivno reaguje zbog offtopica na temi o impulsima
|
|
|
#23 | |
|
Member
|
Quote:
Ej ljudi,duboko se izvinjavam za offtopic,ali ovaj chovjek me vazda izazove da se pred svima slatko nasmijem Deejoo rules |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Member
|
Instalirao sam Voxengo Pristine Space (obe verzije) i naravno, "light" mi se vise svideo, lepo je sto ima interno podesavanje latency-ja (e, steta sto ga SIR nema)...solidno saradjuje sa procesorom, cepa manje od Waves IR-a. Bas sada isprobavam neki Lexicon-ov impuls, "guitar room" i otkidam na njega !
@ Dushan_S U pravu si sto se tice koriscenja ImpulsReverb-ova tek u mixu, ali ko ce odoleti da odmah (uzivo) ne cuje kako to zvuci
|
|
|
#25 |
|
Super Moderator
|
Najbolji offtopic do sada
|
|
|
#26 |
|
Mason
|
Nesto mi pade na pamet... Jel' probao neko da koristi impulse iz Ni-Kontakt2 u druge svrhe, tj. van Kontakta?
|
|
|
#27 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Oggy, Dushan STereo... izvrsno!! Samo tako dalje. :roll: Jedino sad, hm, Oggych... ja ipak ne bi da mi zajedno radimo onu stvar s obzirom da ne koristis pofi programe za muziku. Budem ja radije pitala milosajeftica za to! |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Pro Member
|
Dok ja iscitah svu ovu shegu, Norton prijavi prisustvo dva debela wormsa. I ko zna koliko je uletilo shpijunchina u medjuvremenu!
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Moderator
|
@ Anita:
Kakve stvari mi da radimo? A uostalom, nisu bitni programi vec tehnika Uostalom koji je to program bolji za muziku od winampa (i koji je auto bolji od Moskvica)?! Ne znam... mozda stvarno da zovnes milosa jeftica, ti i ja nismo bas kompatibilni... (ovaj ti zagrljaj vracam od juce) @ alfom: Sad bar mozes na pecanje
|
|
|
|
|
|
#30 | ||
|
VIP Member
|
Quote:
Quote:
Hvala!Evo tebi jedan i za danas. Opet onakav isti da istovremeno uzivas i pitas se hoces li prezivjeti...
|
||
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|