|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#161 |
Senior Member
|
![]()
Za sve one sa sporijim protokom itd...
Sve fajlove mogu da skinu od sada i u mp3 formatu! Razlika u kvalitetu je gotovo neprimetna a fajlovi su oko 750 kb ,sto je smesno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Pro Member
|
![]()
meni je najblizhi moj master ovome
![]()
![]() |
#163 |
Banned
|
![]()
Uporedite faze u miksu i u Brad-ovom masteru . Poslusajte kako zvuci Brad-ov master kao mono . Obratite paznju na bas u Brad-ovom masteru ...
Inace , svidja mi se master na prvo slusanje . Uskoro cu pazljivije preslusati sve do sad uradjeno , upravo sam skinuo poslednji fajl . |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
ton magistar
|
![]()
jebiga. tip je stvarno ucini master za popizdit. poslusajte kako su njegovi visoki cisti. kako je dobos cist. obratite paznju da u njegovemu masteru rms nigdi ne dotice -10db - uglavnon se vrti izmedju oko -12, -11, a svejedno zvuci 'naprid'.
nema sto. maherski. 8) nijedan od nasih mastera mu se ne moze priblizit... osim moga. ![]() ![]()
![]() |
#165 |
Senior Member
|
![]()
Ne svidja mi se nesto specijalno Brad-ov master,cak sam bio jako razocaran prvi put kada sam ga cuo,ali ipak mi je bilo zanimljivo kako je moj master tako (cak i previse) tvrd,a njegov mek i ima vise ambience-a.
Mislim da je koristio Bob Katz-ov K-Stereo uredjaj ! Evo,uspeo sam da omeksam svoj master i sada je cini mi se dosta bolje... Voleo bih da neko prokomentarise. Fajl koji sam uploadovao je jako mali 1.1MB (GianfrancoFinalMaster3.mp3 192kbps) i uopste mislim da nema svrhe da uploadujemo vise wav-ove kada se sve i ovako cuje... Pa Brad-ov fajl je ustvari 128 kbps pa se niko ne buni! |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
ton magistar
|
![]()
jebiga, sad ce ispast da se kurcin, ali slusajuci njegov master, uopce nisan nezadovoljan svojin drugim pokusajem. samo sto san ja za decibel jaci, ali to je ooopet bilo na vas nagovor. :roll:
![]() ![]() eto, kad bi netko moga usporedit moj drugi pokusaj sa bradovim, bilo bi mi drago?! :roll: ja, nazalost, vise ne mogu pratit jer mi je linija prespora za ovolike fajlove. ![]()
![]() |
#167 | |
Senior Member
|
![]()
Sandrob:
Quote:
![]() Evo skini moj FinalMaster3 ima samo 1.1 MB ... i da ponovim od sada je sasvim ok da uploadujemo mp3 192 kbps,jer je i Brad-ov fajl ustvari 128 kbps! Da ima tvoj i Brad-ov neke dodirne tacke! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#168 | ||
ton magistar
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#169 |
Moderator
|
![]()
Ja sam "puk'o" jos na pocetku. Trebalo bi mi tri vecnosti da sve to download-ujem sa ovom linijom. Niti sam uspeo da skinem, niti da ista cujem (osim onog mp3 i delic wav-a koji je puko na dowload-u). Jebiga, mozda i ovde zaluta neki brzi internet jednog dana...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 | |
Banned
|
![]() Quote:
Master je skroz dobar . Po mom misljenju Brad-ov master nije uopste tih , taman je ( obzirom na mix ) . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ableton Live takmicenje | Website! | Razno | 3 | 12-10-2009 12:58 AM |
Mastering | Eyes | Audio Produkcija - Tehnike | 17 | 28-08-2007 01:47 AM |
Prva gotova pesma i prvo takmicenje :) | MUzzY | Promocija radova | 10 | 21-08-2007 09:31 PM |
Takmicenje za Remix | Max | Razno | 64 | 03-10-2006 09:34 PM |