|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() Quote:
A tek kad bi bio i obavezan dio sa uputama za obavljanje ovog posla kao : upotreba kompresora, reverba, delaya, ..., ..., pa onda TAJNE MIKSANJA, pa onda TAJNE MASTERINGA, pa finalizacija, pa, ... (samo ni?em ideje). A onda se, kad se do nekog nivoa iscrpe teme, napravi jedan Rumski ud?benik za produkciju, maix & master & final, pa to lijepo bude svakom dostupno. Uh ?to bi onda Bob Katz i onaj Gibson u?ivali u?e?i iz Rumski ud?benika. ?ta mislite? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Moguce da se zovu tako ...nisam siguran .....
Jedan se zove Marko a drugom sam nazalost zaboravio ime :oops: Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Zadnju Jelku i 187, zadnji album, mislim, je miksao Goran ?impraga ako se ne varam? ili pri?amo o razli?itim albumima?
![]() |
#14 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Da na njih mislis Marko i Nebojsa kao atelje trag a i Simpraga je takodje tu, zajedno mixaju i snimaju s tim sto Marko i Nebojsa rade aranzmane i muziku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
E to je to .....bravo...znate vise od mene .... a da ....Simpraga....slusao sam Biber onu ....jare moje......to FANTASTICNO zvuci.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Vibrator
|
![]()
odlicna ideja, samo treba naci ljude koji imaju visak vremena... to ce biti problem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Nema nista od razmisljanja na takav nacin ......ja radim vise od 70% navedenih a eto me da pomognem ....... to je ono kao kad ti riba kaze ....jao imala sam guzvu 5 dana pa nisam mogla da te pozovem ......mmmmmmhhhhhhhmmmmmm daaaaaaaaaa ......
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Smatram da je ideja odlicna, mada ima istine u tome sto kaze Diviner - primitivna smo sredina, neki izvikani likovi ne zele da otkriju svoje neznanje...medjutim, treba ici napred i samo napred. Ja ne znam nista, osim da pisem tekstove i zato podrzavam max-a jer zelim nesto da naucim!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Super Moderator
|
![]()
Ideja je odlicna samo je potrebno vise od same puke price. Ako to stvarno zelimo moramo se i potruditi. Znam da zvuci banalno ali treba i probati.
Ajde da se dogovorimo sada za jedno ime i da ga pozovomo, ne mora da bude vrh vrhova ali sigurno zna dosta vise od nas kao i max. Ustvari moze i Max za pocetak ![]() Inace sto kazes Mogli, nisam ni znao koliko nisam znao ![]()
![]() |
#20 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
omiljeni producenti elektronske muzike? | Faktor X | Produkcija Elektronske Muzike | 111 | 14-10-2014 09:03 PM |
Vazni hip-hop producenti :) | Jan | Audio Produkcija - Tehnike | 1 | 23-11-2009 01:21 AM |
=== NajJa?i doma?i producenti === .. a i ?ire | ProkDu | Audio Produkcija - Tehnike | 89 | 02-09-2005 03:02 AM |
Producenti - domaci i strani | Arthur | Razno | 26 | 04-04-2004 10:02 AM |