|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
SuperModerator
|
![]()
Nemam Nekog, nego nesto razmisljam da metim oridjinale Logic Pro na moj PowerBook pa da nakacim nesto tipa Keystation 88pro, nemam pojma kakav je pod prstima, nek neko javi ako ga vidi u radnjama, dobar je fatarov master, bash ga probah u Budimpesti (al samo 3minuta, jer ugledah Moog Voyager koji drndah 3 sata! VRH!!! Ni virus nije za baciti cak stavise, pored kawai k5000, ovaj ima najbolju dirku na svetu!!! Da, Voyager, brate Herbie Hancock cuci u njemu samo zasviraj koji lead 8) )
ako nekog zanimaju cene u pesti, ima simpicantna radnjica koji diluju prof studio opremu i kiborgde, nesto je skupo a nesto bogami jako jevtinno! eve ga www.absolute.hu (link webshop) ...ako vas ne nervira madjarski ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Pa bozmeg,ja sam iz Subotice.Mene Madjarica ne nervirao
![]() Dacu ti link za keystation pro 88 diskusiju.Videces da nekim ljudima besprekorno radi a nekima ne,neki se zale da su dirke lagane i da nemaju brz odziv.Purator treba da dobije kaystationa na testiranje.Objavice recenziju cim zavrsi. Ako ti je bas toliko stalo do kvalitetnih hammer dirki(a misllis da uzmes kontroler a ne recimo yamahu s90),odnosno ako si bas zagrizeni pijanista-onda ti keystation pro 88 mozda nece odgovarati. Ljudi kazu da su dirke na Fataru ok (posebno na sl 880 pro) ali im je kontrola ocajna(nemaju cak ni value slajder) Evo ti link http://www.musicplayer.com/ubb/ultim...;f=18;t=009922 a imas negde i recenzije na www.harmony-central.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Administrator
|
![]()
Ajde sada ja malo da obnovim svoju listu...
1. Nord G2 (veoma uskoro kupujem...do kraja godine 100%) 2. Moog Voyager Inace, ja sam se potpuno zaljubio u Voyagera, samo mislim da je preskup...zato i stoji na drugom mestu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Va?e mi?ljenje o A. Auditionu 3 | choi | Audio Produkcija - Tehnike | 7 | 14-12-2008 05:38 PM |
Volio bih čuti va?e komentare na produkciju | Mrmot | Promocija radova | 9 | 28-11-2005 09:02 PM |