|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Member
|
![]() Quote:
Interesantno je da postoje emulatori Atarija koji podrzavaju rad sa MIDIjem, a da je dosta (tada komercijalnih) aplikacija sada freeware. Ako imate avanturistichkog duha ili vas shije nostalgija, uputite se na http://tamw.atari-users.net/timidi.htm i pogledajte cega sve ima. ![]() Sori za offtopic... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
valjda sam bar dalje bio u pravu, a mozda i nisam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Administrator
|
![]()
Naravno...to se podrazumijeva ! Zato sam i naglasio "sa istim parametrima" ! Znaci bilo kakav dinamicki efekat, koji u sebi ima random parametar se ne racuna !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
ton magistar
|
![]() Quote:
atari je svejedno zelio izac s konpjuteron, pa je ko alternativu ugradi midi. jebiga, onda je softwarevska industrija poludila. izasli su creator, notator cubase... steiberg je napravi hardwareski smpte, midi expander...
![]() |
![]() |
#17 |
ton magistar
|
![]()
ja nikad ne cinin rendering iz nuenda, nego uvik sniman u wavelabu di i masteriziran.
tako san nauci od pocetka, kad san vise koristi pulsarove spravice i tako mi je ostala navika i uopce ne razmisljan o temu i ne usporedjujen. ponekad volin stvar proc i kroz pulsarov psy-q. sve radin na 44.1/24 samo na kraju stavin dither i pribacin na 16 bitova. u masteringu slozin: - cambridge eq - onaj zelenko (komp od sonalksisa) - l2 (pribacen u gornje inserte od wavelaba/dither iskjucen) - dither ponekad u niz stavin i izotope ozone s kojin dodan mrvicu ekcitera u visokima i basevima. naravno, na kraju renderiziran u wavelabu.
![]() |
#18 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
ton magistar
|
![]()
falkon je dosao dosta kasnije (mislin i preko 15 godina posli prvog atarija s midijem), ko pokusaj da se osin midija u konpjuter integrira i audio (hard disc recording), ali je projekt propa.
ma, atari je bi fantastican konpjuter ali mislin da ga je pc presisa, jer ga je svak moga proizvodit i tako se ucinila jaka marketinska mriza s kojon se atari ni moga nosit. jos prije falkona atari je bi standard u muzickin studijima i stanparijama (calamus) i ima je windowse puuuno prije pc-a.
![]() |
#20 |
VIP Member
|
![]()
Jel' bese onaj 1024 ili kako vec? .......sve sam zaboravio :roll: :oops:
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Opet ja :D | Arthur | Promocija radova | 9 | 13-11-2007 02:28 AM |
Opet taj mastering... | dacko | Audio Produkcija - Tehnike | 64 | 21-07-2005 12:35 AM |
Opet ja! | X-Dreamer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 16-07-2005 08:49 AM |