|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Super Moderator
|
![]() Quote:
BTW : ja takodje jos nisam otrkrio tu misteriju jednostavnosti uaranziranju i produkciji tako da odgovora nemam
![]() |
![]() |
#32 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Drugo ako cemo za svaku pesmu koja se okaci samo pricati da je genijalna i da je sve super onda ne vidim razlog da se kace uopste.Jednostavno napisite napravio sam pesmu a mi cemo : super genijalno i ostale hvalospeve i to je to. Znaci ne vidim poentu da se trazi kritika ako ne zeli da se saslusa razmisli o njoj i onda prihvati ili odbaci. A sto se tice price od "SVE NEKI MAMINI "VELIKI" KRITICARI ...." pa do kraja..... izlisno je i komentarisati |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
VIP Member
|
![]()
Najbolje stvari su jednostavne stvari
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
VIP Member
|
![]()
A da..... :roll: Mozda sam ja malo pristrasan ali se meni mnogo svidja bass u pesmi
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Senior Member
|
![]()
vidi greska, bas je Trilogy, rock pick pusten kroz Amplitube. Da se dobije ona ostra trzalica...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
VIP Member
|
![]()
Pa i meni je bilo cudno za Stylus, a posle kad sam poceo da pisem "brzi jezik nego ono sto mislim" :oops:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Member
|
![]()
Pjesma mi se bas svidja, tako da sve moje zamjerke shvatis kao dobronamjerno trazenje dlake u jajetu.
ja bi je svrstao stilski negdje izmedju grupe haustor i ekatarine (bar je tako cujem). rijeci su odlicne. Glas je ugodan. kad bi mene pitao ja bih u refrenu one mnogobrojne 'nismo, nismo...osim zadnjeg 'nismo'), zamjenio samo sa jednim otegnutim 'niiiiiiiismo' mislim da bi to leglo bolje. (prilikom pisanja pozeljno je misliti i na pjevaca, da ima dovoljno zraka kad bude pjesmu pjevao uzivo, a po mogucnosti i na publiku da i ona moze uz njega to zapamtiti i pjevati). bubanj je uradjen super-mrak ![]() ![]() nemam nikakve kvalitetne monitore, vec neke glupe od linije, ali mi i na njima kompletna pjesma zvuci odlicno. mozda mi se kick cini mrvu tih? onaj klavir s pocetka je originalan, ali kako nisam neki klavirista a pogotovo tonac, ne znam sta bi mu trebalo dodati da bude jos bolji. (mozda da sustain zadnjeg akorda malo duze traje?). ono solo zadnje na klaviru melodijski je skroz ok, malo je tiho, a bilo bi puno bolje da je odsvirano leprsavije, pogotovo prvi dio sola. Sve najbolje, nemoj sta zamjerit. p.s. na cemu si radio bubanj? |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | ||
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
reklama "INA - Zivot u pokretu" 2005 | clusterchord | Promocija radova | 19 | 28-07-2007 05:32 PM |