| 
 | |||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | #1 | 
| Member Join Date: Mar 2003 
				 | 

Naso sam dve knjige za Cubase. Evo: Cubase VST napisao Keith Gammel oko 200 stranica cena: 670,00 dinara ----------------------------------------------- Cubase VST prevod III izdanja za VST verziju 5 vst instrumenti,... napisao Simon Millward cena: 880,00 dinara. ----------------------------------------------- Ako su obe knjige dobre da kupim obe ili je jedna sasvim dovoljna. Sta mislite. 
				__________________ soundcloud.com/nixyjungle | 
|  |   | 
|  | #2 | 
| Ivan Lekic Join Date: Mar 2004 Location: Kraljevo 
				 | 

Zasto kupujes knjigu VST kada ima knjiga za SX 1.06 ..  Ja imam ugovor o ditribuciji i prodaji te knjige tako da online mozes naruciti i izdavac"Kompjuter Biblioteka"ce ti poslati uplatnice koje ces uplatiti na racun i oni ce ti poslati knjigu .. knjiga je 720 dinara odnosno 800 ali je 10% popusta za online kupovinu .. Samo popunis podatke sa desne strane na adresi www.studioton.co.yu/cubaseknjiga.php | 
|  |   | 
|  | #3 | 
| Member Join Date: Mar 2003 
				 | 

Moze malo vise informacija o knjizi. Ko je napisao, koliko strana. Na sajtu sam video popis lekcija, ali me zanima jos samo ovo. Da li je knjiga stvarno dobra. Da li obradjuje sve teme i sl. Ove sto sam ja naveo da li su takodje dobre ili... 
				__________________ soundcloud.com/nixyjungle | 
|  |   | 
|  | #4 | 
| Ivan Lekic Join Date: Mar 2004 Location: Kraljevo 
				 | 

Knjiga CUBASE SX Napisao je THAD BROWN multiinstrumentalista,DJ i zvucni tehnicar sa vise od decenije profesionalnog iskustva u muzickom polu.Pisao je o softweru ,kompjuterima i zvuku kao visi saradnik casopisa HOME RECORDING.thad je bio predavac u centru za proucavanje tehnologije muzike na univerzitetu YALE a radio je i sa vodecim softwerskim kompanijama kao sto su Prosoniq, NI,Yeloow tools ... Danas radi na muzickoj produkciji i smislja nove nacine mrcvarenja semplova,modulacije filtera i maltretiranja cokodera ... Knjiga je opasno dobra (ja je imam i nekoliko puta sam je procitao) ... Razlika izmedju ove i VST knjige je ogromna jer VST verzija cubase-a i SX ima velike razlike tako da ako hoces da me poslusas kupi ovu knjigu .. (predpostavljam da vec radis na SX verziji pa ne vidim razloga za kupovinu VST knjige) U knjizi su obradjene kompletno sve teme i svaka funkcija .. Ono sto pise o knjizi su samo podglavlja a unutar jednog podglavlja imas na desetine naslova .. knjiga ima 413 stranica i ponavljam mnogo dobra ..Znaci u pitanju je CUBASE SX 1.06 .. | 
|  |   | 
|  | #5 | |
| Super Moderator Join Date: Jun 2003 Location: Banja Luka 
				 | Quote: 

__________________ Ako mislis da mozes-u pravu si,ako mislis da nemozes-u pravu si! | |
|  |   | 
|  | #6 | 
| ton magistar Join Date: Jun 2003 Location: korcula 
				 | 

koliko je to u eurima? ja bi kupi knjigu. koliko san razumi ovo je srpski prijevod?

__________________ e, sta covek mora da trpi zbog bandita | 
|  |   | 
|  | #7 | |
| Super Moderator Join Date: Jun 2003 Location: Banja Luka 
				 | Quote: 

__________________ Ako mislis da mozes-u pravu si,ako mislis da nemozes-u pravu si! | |
|  |   | 
|  | #8 | 
| VIP Member Join Date: Jul 2003 Location: Smederevo 
				 | 

11,2 eura    | 
|  |   | 
|  | #9 | 
				 | 

narucujem 'sekundarno' btw: 'sekundarno' ode di zivim stariji recu za odmah, momentalno isti sekud = 'sekundarno'   
|  |   | 
|  | #10 | 
				 | 

nemojte samo da bude na cirilicu, jerbo san u temu slucaju najeba    
|  |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Cubase SX knjiga (na srpskom) | matija | Tutorijali | 4 | 02-02-2009 07:36 PM | 
| Koja je kombinacija hw-a bolja? | servent | Computer Hardware | 5 | 21-03-2007 12:41 PM | 
| Bolja zvucna karta->bolji export midi-a??! | peraZdera | Audio Software | 5 | 18-07-2005 05:33 PM |