| 
 | |||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  15-11-2017, 01:12 PM | #1 | 
| Member Join Date: Aug 2010 
				 |  Malo jazz obrada od Lane Janjanin - Justin Timberlake, Adele (James Bond) 

Evo snimali ovaj bend kod nas u studiju, muzika snimljena live, vokali naknadno. Bio bih zahvalan na ponekom mišljenju   https://www.youtube.com/watch?v=OZAuPGKffYU https://www.youtube.com/watch?v=EzpZFHRHp1M | 
|   |   | 
|  15-11-2017, 06:03 PM | #2 | 
| VIP Member Join Date: Aug 2006 Location: Zemun 
				 |  Re: Malo jazz obrada od Lane Janjanin - Justin Timberlake, Adele (James Bond) 

Mišljenju o čemu? O snimku? Snimak je onakav kakve uvek šalješ: savršeno pogođen (i stilski i tehnički).  Meni je zanimljivija druga stvar, a sasvim slučajno sam jutros razmišljao o toj temi (nazovimo tu temu odnosom prema pevačkoj muzici) slušajući jedan bend iz Srbije koji takođe upošljava ženske vokale. Sad uopšte nije važno koji je bend bio u pitanju, ali mi je spontano prošlo kroz glavu kako u Hrvatskoj žene uglavnom naprosto pevaju pesme, a u Srbiji se trude da ubede publiku kako umeju da pevaju – uključujući tu i višak emocija, zapravo šmiranje emocija vibratima, afektacijom i dinamikom. Ove su mi osvežile dan jer glume taman toliko koliko treba pesmi, a ne koliko treba njima. Odlično. Pozdrav, Vasa 
				__________________ TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 15-11-2017 at 06:44 PM. Reason: slova | 
|   |   | 
|  15-11-2017, 06:24 PM | #3 | 
| Pro Member Join Date: Aug 2010 Location: Beograd i Kraljevo 
				 |  Re: Malo jazz obrada od Lane Janjanin - Justin Timberlake, Adele (James Bond) 

Jako, jako lepe obrade. Vidi se (odnosno cuje) lakoca i tehnika sviranja/izvodjenja, posebno kod pijanistkinje.    
				__________________ http://soundcloud.com/phillipsalom http://soundcloud.com/mind_direction Ko visoko leti, nisko zimi. | 
|   |   | 
|  15-11-2017, 07:06 PM | #4 | 
| Member Join Date: Jun 2006 Location: Beograd 

bravo!    | 
|   |   | 
|  16-11-2017, 07:15 AM | #5 | |
| Member Join Date: Aug 2010 
				 |  Re: Malo jazz obrada od Lane Janjanin - Justin Timberlake, Adele (James Bond) Quote: 
  Ma da, mislio sam na snimak jer je to meni iz važno kao "moj" dio posla u ovoj priči. Zanimljiv pogled. Ne znam puno bendova iz Srbije, pa stvarno ne mogu komentirati, ali više mi se čini da je to stvar ovog trenutka u glazbi općenito nego što bih to vezao za zemlju. U ovom slučaju, Lana, koja je otpjevala i odsvirala klavir je ujedno napravila i aranžmane. Radi se o vrlo talentiranoj i obrazovanoj glazbenici. Stvarno je bilo lako raditi s njima. To je zapravo i super studijsko iskustvo kad ti ne moraš šarafiti da bi bend ličio na nešto. Sjednu za instrumente, staviš nekoliko mikrofona (nisam siguran da ih je bilo preko 6-7 ukupno na svemu), stisneš "rec" i uživaš. Stvarno rijetko iskustvo u današnje vrijeme   | |
|   |   | 
|  16-11-2017, 12:31 PM | #6 | 
| Member Join Date: Dec 2015 

Nemam šta da dodam! Pogođen snimak!
		 | 
|   |   | 
|  16-11-2017, 07:45 PM | #7 | 
| Member Join Date: Feb 2012 

Odlican video!  Ona mi je previse ravna uopste nemam dozivljaj. Precizno je sve tu nema reci, ali nekako ne osecam vezu. I... ona igracica totalni promasaj   | 
|   |   | 
|  17-11-2017, 08:12 PM | #8 | 
| Member Join Date: Apr 2011 

šta reći drugo nego - savršeno. Svaka čast | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| cubase partovi (lane) ne slusaju | OFF | Audio Software | 10 | 28-11-2013 01:33 PM | 
| Robot Quadrotors Perform James Bond Theme | cAAc | Razno | 0 | 02-03-2012 07:32 PM | 
| Justin Timberlake kupio Myspace !! | DaBear | Pricaonica | 6 | 04-07-2011 02:19 PM | 
| Unit 5 jos malo Jazz-a | conn | Promocija radova | 17 | 24-03-2009 10:28 PM | 
| Molim vas recite mi shta se deshava - James Bond theme | HeatMan | Razno | 36 | 18-12-2008 10:18 PM |