![]() |
Malo jazz obrada od Lane Janjanin - Justin Timberlake, Adele (James Bond)
Evo snimali ovaj bend kod nas u studiju, muzika snimljena live, vokali naknadno. Bio bih zahvalan na ponekom mišljenju :)
https://www.youtube.com/watch?v=OZAuPGKffYU https://www.youtube.com/watch?v=EzpZFHRHp1M |
Re: Malo jazz obrada od Lane Janjanin - Justin Timberlake, Adele (James Bond)
Quote:
Meni je zanimljivija druga stvar, a sasvim slučajno sam jutros razmišljao o toj temi (nazovimo tu temu odnosom prema pevačkoj muzici) slušajući jedan bend iz Srbije koji takođe upošljava ženske vokale. Sad uopšte nije važno koji je bend bio u pitanju, ali mi je spontano prošlo kroz glavu kako u Hrvatskoj žene uglavnom naprosto pevaju pesme, a u Srbiji se trude da ubede publiku kako umeju da pevaju – uključujući tu i višak emocija, zapravo šmiranje emocija vibratima, afektacijom i dinamikom. Ove su mi osvežile dan jer glume taman toliko koliko treba pesmi, a ne koliko treba njima. Odlično. Pozdrav, Vasa |
Jako, jako lepe obrade. Vidi se (odnosno cuje) lakoca i tehnika sviranja/izvodjenja, posebno kod pijanistkinje. :thumbsup:
|
bravo! :grin:
|
Quote:
|
Nemam šta da dodam! Pogođen snimak!
|
Odlican video!
Ona mi je previse ravna uopste nemam dozivljaj. Precizno je sve tu nema reci, ali nekako ne osecam vezu. I... ona igracica totalni promasaj :grin: |
šta reći drugo nego - savršeno.
Svaka čast |
All times are GMT +1. The time now is 05:12 PM. |