|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
Nisam bas siguran da razumem zasto bi smesno zvucalo? Veruj mi da se ja prilicno obradujem kad cujem noviju stvar koja zvuci kao one iz tog perioda koji sam naveo, ja na to ne gledam kao na kopiranje, prezvakavanje i sl. nego kao rad nekog ko zaista ceni i razume gde bi se danasnja elektronska muzika nalazila da nije bilo njih i njima slicnih ili jednostavno voli taj zvuk. To zasto su se oni bas istakli (ali nisu samo oni) je neka druga prica o kojoj necemo da diskutujemo jer si sam rekao da ne pratis njihov rad. Ovo sto sad ti meni kazes je u fazonu: "sine nemoj da sviras frulu, to je sr*nje i nije popularno, vidis da sva deca sviraju klavir!"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa P.S. Možda je glupo što odgovaram u tuđe ime, ali ja sam potpuno suprotno protumačio ono što je @bubu napisao: Kraftwerk nisu bili nikakvi ljubitelji nekog već postojećeg zvuka nego stvaraoci svog jedinstvenog.
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 13-09-2014 at 02:19 PM. Reason: P.S. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
Tako je, nisu bili puke zanatlije i osnovna motivacija im nije bila novac vec muzika kao muzika, opste drustveno/socijalno stanje u Nemackoj posle rata i njegova promena...sad je malo drugacije..u produkciju i bavljenje muzikom se krece iskljucivo zbog popularnosti i novca. Svaka cast pojedincima. Ja sam odgovor na zeljeno pitanje dobio jos od Silicon Science u petom postu. Sve dalje vodi u nepotrebnu raspravu i off topic. Pozdrav svima i hvala!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Isprika ako skrećemo s teme
![]() ![]() Sretno s muzikom! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
Ma nema potrebe nikakve za izvinjavanjem, kapiram sta si hteo da kazes.
Hvala, takodje! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Member
|
![]() Quote:
Tomas je stari prevarant,mozda jedan od najvecih u svijetu muzike.Ako ko slucajno ima posla sa njim onda neka pazi da slucajno ne potpise sa njim ugovor o zastiti autorskih prava.Ako pak neko potpise onda ce da spozna kako to izgleda bez izlazna situacija ![]() Sa druge strane ,sa njim je fino saradjivat ako ste do nekle poznati ,i pristanete samo na isplatu unaprijed Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Beatport top 100 | Lag | Produkcija Elektronske Muzike | 25 | 22-07-2013 07:30 PM |
Pomoc - Kako "utegnuti" kutije? | BlasterMaster | Monitoring | 19 | 31-12-2011 06:03 PM |
Alex Da Kid - intervju (kako je "pocepao") | DaBear | Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike | 0 | 10-11-2010 08:50 PM |
Kako "ispeglati" (normalizovati) nivo zvuka u razlicitim wav-ovima pre snimanja na CD | jox | Tutorijali | 2 | 11-08-2009 10:52 PM |
Kako spasiti "sprzenu" audio snimku? | Koshpa | Audio Produkcija - Tehnike | 12 | 07-05-2009 01:22 AM |