|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozdrav. Kupio sam universal audio preamp solo 610 iz amerike. Moje pitanje glasi :da li mogu da promenim kabal za napajanje, koji sam dobio u originalu ( posto je predvidjen za americko trziste) pa da stavim kabal za nasu struju?
Pitam jer nisam bas iskusan sa strujom da ne zeznem nesto..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
1. Kabal mozes naravno, ali ne mozes ga ukljuciti u nasu struju ako je na 110. Imas na oglasima konvertor(slicno lopovu)sa 110 na 220,kosta oko 700-800din. I u to ukljucis onaj usa kabel,a njega direktno u struju. I to ti je to. Ja sam imao lexicona iz usa koji je tako radio.
2. Medjutim imao sam i jedan preamp takodje iz usa, koji je nazad pored ulaza za struju imao jednu malu fiokicu da tako na zovem sa osiguracem, ta fioka se izvadi i okrene naopako i vrati, pa uredjaj onda radi na 220. Mnogi uredjaji to imaju proveri nazad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
ako pise 110V, trebas adapter. Nemam poverenja prema malim adapterima jer su oni obicno za termogene uredjaje i nisu predvidjeni za rad sa transformatorima i ispravljacima. Tj za induktivna opterecenja. Bolje je kupiti trafo 220/110V potrebne snage. Jeste skuplje ali je i filtracija bolja i sigurnije je. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Struja? | Bockie | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 11-03-2011 10:58 PM |
Shiping iz Amerike za Srbiju? | Jan | Razno | 14 | 21-10-2009 01:39 AM |
struja | Arthur | Dizajn i konstrukcija studija | 10 | 13-10-2009 12:39 PM |
Problematicna struja | Johnny Bravo | Computer Hardware | 3 | 01-09-2006 09:21 PM |
Struja | Boskovic | Dizajn i konstrukcija studija | 10 | 18-04-2005 09:02 AM |