|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#71 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Member
|
![]()
Kod mene isto radi bez problema kako vidite.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Senior Member
|
![]()
...
![]() ![]() Meni radi update 4.1.2 i na W7 i na XP cak mi se cini da na XP-tici nekako pitkije...nije za vjerovat al kad sam se pokusao prebacit na W7 doziveo sam hrpu negativnosti...bukvalno hrpu (da ne nabrajam)..tako da sam opet u sigurnom okruženju XP-a...i plovim dalje! ![]()
![]() |
#74 |
Pro Member
|
![]()
Meni je win 7 64 već du?e vreme. Ima tu dosta stvari koje se moraju poklopiti. Po meni je jako bitna ploča i cipset.
Sent from my GT-N7100 |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Treba uvek imati pri ruci dobar program za deinstaliranje, tipa Your Unin-staller.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Pro Member
|
![]()
koliko god mi je mrsko bilo preci na win7 64 bit-a sa xp-a , sve radi kako treba ...i mrzim sto cu ovo reci ali win7 je podosta stabilniji os od xp-a ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Ima ih cela kolona...zadnja mi je na "Your Uninstaleru"..kad briše iz registra ne pokazuje mi da mogu skrolat prema dolje već te opcije i nema?? I to ista stvar na dva odvojena compa. ![]()
![]() |
![]() |
#78 |
Member
|
![]()
BATTERY 4 je postao sastavni deo svakog mog aranzmana. Jednostavno, moze sve sto mi padne na pamet. Svaka cast NI!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Pro Member
|
![]()
Kad sam presao sa 98ice na Xp progledao sam, kad sam presao sa XP-a na Win7 progledao sam jos vise... Pre 3 i po godine sam instalirao Win x64, djubrio, instaliravao, deinstaliravao, svasta radio radi kao sat !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Pro Member
|
![]()
Dobro bi mi dosla mala pomoc, mada ja mislim da je ovo bug.
Naime imam midi sekvencu gde je na noti C hihat, a na sledecoj C# cymbal, dodelio sam prvom padu gde je hihat voice grupu 1 i stavio voices 1 a drugom pad grupu 2 i stavio voices 1, zelim da sve svira monofono ali da chokuje samo sebe unutar voice grupe, cymbal da chokuje sam sebe, i hihat da chokuje za slucaj da postoji neki rep ili tail. Medjutim, kad pustim plej baguje, i ako sam odvojio voice grupe i dalje ova dva pada choke-uju jedan drugog. Evo slika da vam bude jasno Pomozite za ime Boga ![]() EDIT: Otkrio sam problem, na Voice Groups postoji prva opcija odabira koja se zove KIT, ona mora da bude makar onoliko koliko ima padova ako necete da se note chokuju medjusobno, to je globalni voicing celog kita. Eto problem resen ![]() EDIT: Nisam siguran da li se sve vidi, ali je na prvoj slici prvi pad na Voice grupi 1 a drugi je na Voice grupi 2, oba su voices 1 jer zelim da cokuju sami sebe unutar svoje voice grupe Last edited by Jan; 29-04-2014 at 02:43 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
battery i kontakt 2 | SandRob | Audio Software | 19 | 12-10-2005 08:32 PM |