|
|||||||
| Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#41 |
|
VIP Member
|
Evo sam ih uzeo juce,polovne za 250jevreja.Posle dana izivljavanja na njima i vise nego prijatno iznenadjen.Odlican image field,nenaporan visokotonac kao sto zna cesto biti slucaj kod vecine jeftinih zvucnika,brutalan SPL i glasnoca,basa koliko hoces,mada ce mi trebati malo vremena za prouciti ga dole i videti kakva mu je translacija na druge sisteme.Definitivno nisam imao prilike cuti bolju low-budget monitor kutiju.Prezadovoljan sam.
|
|
|
#42 |
|
Member
|
Cestitam!!
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Junior Member
|
Pazarih pre neki dan esije i sasvim sam zadovoljan
(u odnosu na alesise koje su isti monitori zamenili)ka?ite mi kako ste cepili vi pode?avanja za va?e esije? |
|
|
|
|
|
#44 |
|
VIP Member
|
Meni je nekako odgovaralo da visoke oborim na -2,bas default pozicija,jacina negde na polovini(kao maksimalna moguca) a izlaz na kartici nisam jos pojacao preko polovine jer ubijaju koliko su glasni.
|
|
|
#45 |
|
Member
|
Ja sam svukao baseve malo, prostorija dodaje pa sam tu pokusao da koliko toliko izbalansiram... Nikad ih nisam pojacavao ni preko 30% za ove skoro dve godine.. apsolutno nije bilo potrebe!!!
Last edited by Srdan Durden; 05-11-2011 at 10:37 AM. |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Member
|
.
Last edited by Srdan Durden; 05-11-2011 at 10:41 AM. |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Junior Member
|
Da li je neko imao iskustva sa ESI Aktiv 08 zvucnicima?Da li je neko slusao kako rade ovi zvucnici?Zna li neko nesto o njima?Hvala!!!
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| aktivni monitori, esi, near08 |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|