|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Pro Member
|
![]()
e cao ovo ti je savet od mene(imao slicnih problema bas kod tog mixera kad stigne sa ucitavanjem,izgura sve plug-inove i onda zakuca)instaliraj sx 3 ili nuendo 3(uspeces da podignesh barem 65% stvari koje si napravio)meni ovo uspeva vec dize vreme.jbl meni je steinberg dobar bas zbog te kompatibilnosti.stvar iz 2007 podignem na programu potpuno netaknuta(fali mozda neki plug drknes instal i gotovo)sve isto.dok budjavi fl krsh ne moze da podigne pola stvari..necu se nerviram..soundblaster imam slican problem sa hipersonicom,resavam ga tako sto moram da pocnem stvar iz nuenda da radim(jedino nuendo 3 moze da mi omoguci da on normalno radi..jbg mogli su ga vec ubaciti u cubase 7,barem prvu verziju..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Member
|
![]()
I ja sam imao sličan problem. Pogledaj temu gdje smo diskutovali:
http://rumski.com/forum/showthread.php?t=40874 Probaj onaj savjet ?to sam sa gearslutz-a preuzeo. Pozdrav i srećno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Pro Member
|
![]()
nikad nebrise cubase taj nas vst folder,ja instaliram vst instrumente i efecte jednom u 2god,samo menjam platforme.meni se dogodi da nece nekad npr cubase 5 nece da sljaka,bez nerviranja palim ableton i nastavljam,svega mi posle par nedellja taj isti instal cubasa radi normalno.jedan haker mi rece da su programi nekad kao zene imaju svoje dane..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Pro Member
|
![]()
Ok, hvala vam, probaću jo? tu verziju Danilo, da mi bude mirna du?a, ali sam već odlučio da se iscimam i zamenim taj pc jer je već dosta star i dotrajao...nedovoljno snage za sve vst-ove,itd...
Nazdravlje,i hvala vam svima! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Pro Member
|
![]()
@TVirus Ima i toga...
Ali, već imam drugu makinu, hakinto?a, i pre?ao sam skoro skroz na Logic, tako da ću verovatno sva govna da rasprodam, i sav "potreban" hardware, uzmem neki Mac (videću koji), po?to već za mobilna re?enja imam Macbook i onda ću biti komatibilan 100% i to je to. Ne merem vi?e ovako da skakućem sa platforme na platformu ko pčelica Maja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Pro Member
|
![]()
pogresno sam napisao coveku ime(soundblaster umesto masterblaster..sory.)to je kao kad bi mene neko nazvao trojanac ili jefo..he
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ma otvarao sam stare projekte da finisiram neke instrumentale, i jedno 10-15 sa hipersonikom nece da otvara... a radilo je do skoro sve, ne izbacuje nikakav error report, samo pobeli ceo ekran i onda se samo iskljuci, nije do kompa, rama, cim krene hipersonik da ucitava - trt! od tog prvog krasa nije hteo hipersonik ni standalone, pa sam reinstalirao ne znam koliko verzija i opet nece... verovatno je u nekom registru ostao neki dll, pa cim krene odma kresuje... ja mogu da ga zaobidjem i samo midi da ostane, ali dzabe kad ne znam ni koji instrument tu treba da dodje, negde imam samo melodiju verovatno u trenutku inspiracije cisto da zabelezim i sad recimo mi ostane samo ritam i neka midi traka za koju ne znam sta predstavlja... greota da bacam... listam forume pa videcemo... pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Pro Member
|
![]()
Moj savet: kada vam pukne neki vst, a skontali ste koji je u pitanju, nemojte da brisete taj vst, vec instalirajte opet preko njega(istu verziju naravno), ja sam imao frku sa nekim vst-om, kome je izgleda prso dll, pa mi je zaglupeo i fl studio, i cubase, a cubase je cak toliko prso, da je sve plugine ispocetka ucitavao, znaci smorio sam se dok nije ucitao... i uradim ovo sto sam rekao i Bogu hvala sve se vratilo u normalu.
Sent from randomblame ROM: JellyTime(JellyBean 4.1.2) on Desire HD |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Pro Member
|
![]()
e jeste upravu si miko ali ne uspeva to uvek...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Pro Member
|
![]()
Meni odradilo posao cak i bolje radi vst od tada
![]() Sent from randomblame ROM: JellyTime(JellyBean 4.1.2) on Desire HD |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Molim pomoć oko zvučne karte | Hadgy | Computer Hardware | 7 | 03-02-2012 09:00 AM |
MOLIM Pomoć oko monitora | propellerhead | Monitoring | 10 | 26-03-2010 11:28 PM |
Molim pomoć FW | Techy Boy | Computer Hardware | 4 | 09-03-2009 09:40 PM |
Molim PomoĆ Iskusnih | lirikzg | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 16-12-2008 02:22 PM |
molim pomoć | babilon33 | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 0 | 23-05-2008 01:56 AM |