Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 15-11-2012, 09:04 PM   #31
spartakus
Pro Member

spartakus's Avatar

Default Re: Pomoć! Spasite me molim vas!

e cao ovo ti je savet od mene(imao slicnih problema bas kod tog mixera kad stigne sa ucitavanjem,izgura sve plug-inove i onda zakuca)instaliraj sx 3 ili nuendo 3(uspeces da podignesh barem 65% stvari koje si napravio)meni ovo uspeva vec dize vreme.jbl meni je steinberg dobar bas zbog te kompatibilnosti.stvar iz 2007 podignem na programu potpuno netaknuta(fali mozda neki plug drknes instal i gotovo)sve isto.dok budjavi fl krsh ne moze da podigne pola stvari..necu se nerviram..soundblaster imam slican problem sa hipersonicom,resavam ga tako sto moram da pocnem stvar iz nuenda da radim(jedino nuendo 3 moze da mi omoguci da on normalno radi..jbg mogli su ga vec ubaciti u cubase 7,barem prvu verziju..
spartakus is offline   Reply With Quote
Old 15-11-2012, 09:08 PM   #32
Danilo S
Member

Danilo S's Avatar

I ja sam imao sličan problem. Pogledaj temu gdje smo diskutovali:

http://rumski.com/forum/showthread.php?t=40874

Probaj onaj savjet ?to sam sa gearslutz-a preuzeo.

Pozdrav i srećno.
Danilo S is offline   Reply With Quote
Old 15-11-2012, 09:10 PM   #33
spartakus
Pro Member

spartakus's Avatar

nikad nebrise cubase taj nas vst folder,ja instaliram vst instrumente i efecte jednom u 2god,samo menjam platforme.meni se dogodi da nece nekad npr cubase 5 nece da sljaka,bez nerviranja palim ableton i nastavljam,svega mi posle par nedellja taj isti instal cubasa radi normalno.jedan haker mi rece da su programi nekad kao zene imaju svoje dane..
Old 15-11-2012, 09:13 PM   #34
Elf
Pro Member

Elf's Avatar

Ok, hvala vam, probaću jo? tu verziju Danilo, da mi bude mirna du?a, ali sam već odlučio da se iscimam i zamenim taj pc jer je već dosta star i dotrajao...nedovoljno snage za sve vst-ove,itd...

Nazdravlje,i hvala vam svima!
Elf is offline   Reply With Quote
Old 15-11-2012, 09:17 PM   #35
Elf
Pro Member

Elf's Avatar

@TVirus Ima i toga...

Ali, već imam drugu makinu, hakinto?a, i pre?ao sam skoro skroz na Logic, tako da ću verovatno sva govna da rasprodam, i sav "potreban" hardware, uzmem neki Mac (videću koji), po?to već za mobilna re?enja imam Macbook i onda ću biti komatibilan 100% i to je to. Ne merem vi?e ovako da skakućem sa platforme na platformu ko pčelica Maja.
Elf is offline   Reply With Quote
Old 15-11-2012, 10:33 PM   #36
spartakus
Pro Member

spartakus's Avatar

pogresno sam napisao coveku ime(soundblaster umesto masterblaster..sory.)to je kao kad bi mene neko nazvao trojanac ili jefo..he
Old 15-11-2012, 11:36 PM   #37
BlasterMaster
Senior Member

BlasterMaster's Avatar

Default Re: Pomo?! Spasite me molim vas!

Quote:
Originally Posted by TVirus View Post
pogresno sam napisao coveku ime(soundblaster umesto masterblaster..sory.)to je kao kad bi mene neko nazvao trojanac ili jefo..he
Nou hard filings

Quote:
...soundblaster imam slican problem sa hipersonicom,resavam ga tako sto moram da pocnem stvar iz nuenda da radim(jedino nuendo 3 moze da mi omoguci da on normalno radi..jbg mogli su ga vec ubaciti u cubase 7,barem prvu verziju..
ma otvarao sam stare projekte da finisiram neke instrumentale, i jedno 10-15 sa hipersonikom nece da otvara... a radilo je do skoro sve, ne izbacuje nikakav error report, samo pobeli ceo ekran i onda se samo iskljuci, nije do kompa, rama, cim krene hipersonik da ucitava - trt! od tog prvog krasa nije hteo hipersonik ni standalone, pa sam reinstalirao ne znam koliko verzija i opet nece... verovatno je u nekom registru ostao neki dll, pa cim krene odma kresuje... ja mogu da ga zaobidjem i samo midi da ostane, ali dzabe kad ne znam ni koji instrument tu treba da dodje, negde imam samo melodiju verovatno u trenutku inspiracije cisto da zabelezim i sad recimo mi ostane samo ritam i neka midi traka za koju ne znam sta predstavlja... greota da bacam... listam forume pa videcemo... pozdrav
BlasterMaster is offline   Reply With Quote
Old 16-11-2012, 03:34 AM   #38
Mika Technika
Pro Member

Mika Technika's Avatar

Moj savet: kada vam pukne neki vst, a skontali ste koji je u pitanju, nemojte da brisete taj vst, vec instalirajte opet preko njega(istu verziju naravno), ja sam imao frku sa nekim vst-om, kome je izgleda prso dll, pa mi je zaglupeo i fl studio, i cubase, a cubase je cak toliko prso, da je sve plugine ispocetka ucitavao, znaci smorio sam se dok nije ucitao... i uradim ovo sto sam rekao i Bogu hvala sve se vratilo u normalu.

Sent from randomblame ROM: JellyTime(JellyBean 4.1.2) on Desire HD
Mika Technika is offline   Reply With Quote
Old 16-11-2012, 10:33 AM   #39
spartakus
Pro Member

spartakus's Avatar

e jeste upravu si miko ali ne uspeva to uvek...
Old 16-11-2012, 02:17 PM   #40
Mika Technika
Pro Member

Mika Technika's Avatar

Quote:
e jeste upravu si miko ali ne uspeva to uvek...
Meni odradilo posao cak i bolje radi vst od tada ne znam zasto ne bi uspelo uvek kada lepo overvrajtuje sve od registry do dll i ispravi gresku novim.

Sent from randomblame ROM: JellyTime(JellyBean 4.1.2) on Desire HD
Mika Technika is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules