|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ja i nemam nekih problema kad radim MIDI, mada mi se rusio ono par puta sa ovim velikim string sekcijama i brass sekcijama tipa EW Platinum Strings, BRass, Choirs imao sam problemcica, zato onako strahujem i uradim jedan kanal i odma kad odlucim to je to eksportujem ga u audio i cuvam kao takav novi projekat za slucaj da prethodni ne pukne, jeste malo frustrirajuce... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Naravno da je frustrirajuce, pogotovo kad radis ozbiljniji projekat gde uvek moras da se vracas na pojedine delove, dosviravas, editujes da zvuce vernije, radis artikulaciju i ostale stvari koje ozivljavaju semplove sto je vise moguce, a svako frizovanje i nazad oduzima vreme i baca ideju na neko nevazno mesto pozadi...
Drugih problema nema, XP je star sistem i sa service pack-ovima prilicno stabilno radi, plus sto mu se znaju sve mane i prednosti pa se odredjenom optimizacijom postigne normalan rad, ali ovo nema veze sa samim sistemom koliko sa njegovim adresiranjem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
Nesto ti ne valja kompjuter .....
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
Ili mozda ja ne znam da sviram...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
Mozes da instaliras i Digital Performer 6 i mixas u njemu. Tamo imas emulaciju Cambridge EQ i LA2A kompresora samo ne znam kakvi su
![]() Za Mac jos T-Racks 3 mozda... Ma isprsis se svakako za jedan UAD2, ne moze sve za DZ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]()
Upravo... UAD resava sve te probleme, mozes da se selis sa sistema na sistem kako ti je volja, mixas gde god ti se svidja...
Last edited by kravadinka; 13-01-2009 at 07:15 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
Gledano iz mog ugla Logicovi pluginovi su sasvim dovoljni (opet kazem za moje potrebe), znachi elektronika.... Kompresija, eq, space designer itd rade fantastichno, jedino me jebe uzasna soba u kojoj radim i neznanje (da bi dosao do potrebnog produkcijskog standarda)... Al dobro, orijentisam sam na pravljenje muzike, a za produkciju imam kolegu koji je mix master... Kao sto neko reche, Logic plus UAD ili Duende i to je to...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Pro Member
|
![]()
Space Designer je odlican, plus sto sa Logic-om dolazi i Impuls Response Utility kojim se prave impulsi sa presetima, mnogo korisna stvar...
Sto se tice pluginova, pa onako, meni je to samo najosnovnije... Uad je super, ali taj novac sam premestio na drugu stranu, zato imam taj restart na Windows zbog Pro Tools-a i svih pluginova koji su tamo i sasvim mi je dovoljno, bar za sada... Waves je skoro 90% mojih mixeva, naravno MC DSP nezaobilazan, kao i Focusrite ISA, nesto malo Bomb Factory, to je eto kao delimicno Uad... Ma sve je pitanje nacina rada, kako je kome lakse, ali ne bih moao mixati u Steinbergu, nema sanse, posle Proi Tools-a i one jednostavnosti i preglednosti, samo kad bi bankrotirali, hehe... Sve je to individualno... Last edited by kravadinka; 13-01-2009 at 07:47 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Member
|
![]()
=
Last edited by Seller; 08-02-2012 at 09:38 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
DJ Software | Manley | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 22 | 11-09-2008 03:19 PM |
Orginalni Software | Plonk | Audio Software | 10 | 31-12-2007 04:15 PM |
Uad-1 driver software 4.4.0 | oliver10 | DSP forum | 19 | 19-12-2007 05:06 PM |
nije sve u software-u! | dlukace | Audio Software | 9 | 23-02-2004 05:22 AM |