|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
...Krameri, JJp, maserati......koristite li za neke ozbiljnije stvari ili samo kao instant resenja, jer tako izgledaju (presetaski orijentisani)? Ima li sta sto se izdvaja.....
ja se malo igrao, obicno mi neki imaju taj prvi wow efekat, ali kasnije u mixu budu zamenjeni nekim drugima alatima.... navika, ili?
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Sad sam ih prvi puta uopće vidio u studiju i isprobao neke. Ono ?to sam čuo je totalno bezveze. Ustvari to je nekava simbioza običnih Waves pluginova sa Big name presetima . Mo? mislit ![]() Kramer, Maserati i CLA naprave presete za Waves i onda odu kući i upale SSL-a, Urei i Distressore i prime se po?tenog posla . Ma mislim OK je to ali...... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
da li sam ja oguglao na software, ali meni se najvise svideo onaj novi waves-ov analizer....
![]() |
#5 |
Superoperater
|
![]()
Njihovi kombo plaginovi tipa Kramer, Masserati, JJP, CLA, su teski shit i jedu CPU kao nezdravi. Doduse volim single izdanja tipa CLA1176 CLA2A i CLA3A ili PuigChild, Puigtech i tako dalje, ne mogu da zivim bez njih. Volim i hybrid seriju, ali ove sto su kao "brendirani", tj zovu se po nekom producentu - valjaju samo za demo da nadrkaju glas i to je to! Sto bi rekli u mojoj omiljenoj igrici - EPIC FAIL
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 11-01-2012 at 05:10 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Nasao sam im dobru namjenu jednom! I to samo jednom
![]() Mada ako covjek posveti vremena moglo bi se to iskoritsavati, sto da ne?
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
eddie kramer drum channel radi ?uda na hi hatu! ba? ga zaprlja onako fino
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
Ima tu jako dobrih plugova - samo treba da se potrosi malo vremena i da se potrefi pravi materijal / source signal...
(kao i sa hardverom - ne radi sve isto dobro na svemu !!)
![]() |
#9 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member