Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Wavesovi brandirani plugsi (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=40141)

OFF 05-01-2012 01:59 PM

Wavesovi brandirani plugsi

...Krameri, JJp, maserati......koristite li za neke ozbiljnije stvari ili samo kao instant resenja, jer tako izgledaju (presetaski orijentisani)? Ima li sta sto se izdvaja.....
ja se malo igrao, obicno mi neki imaju taj prvi wow efekat, ali kasnije u mixu budu zamenjeni nekim drugima alatima.... navika, ili?

Surfer 05-01-2012 02:39 PM

Re: Wavesovi brandirani plugsi

Quote:

Originally Posted by OFF (Post 319570)
...Krameri, JJp, maserati......koristite li za neke ozbiljnije stvari ili samo kao instant resenja, jer tako izgledaju (presetaski orijentisani)? Ima li sta sto se izdvaja.....
ja se malo igrao, obicno mi neki imaju taj prvi wow efekat, ali kasnije u mixu budu zamenjeni nekim drugima alatima.... navika, ili?

Sad sam ih prvi puta uopće vidio u studiju i isprobao neke.
Ono ?to sam čuo je totalno bezveze.
Ustvari to je nekava simbioza običnih Waves pluginova sa Big name presetima .
Mo? mislit:rolleyes:

Kramer, Maserati i CLA naprave presete za Waves i onda odu kući i upale SSL-a, Urei i Distressore i prime se po?tenog posla .

Ma mislim OK je to ali......

soundman 05-01-2012 04:16 PM

Quote:

Originally Posted by surfer (Post 319575)
ono ?to sam čuo je totalno bezveze.
Ustvari to je nekava simbioza običnih waves pluginova sa big name presetima .

+1

OFF 10-01-2012 12:36 AM

da li sam ja oguglao na software, ali meni se najvise svideo onaj novi waves-ov analizer....

psionic 11-01-2012 05:08 AM

Quote:

Originally Posted by OFF (Post 319851)
da li sam ja oguglao na software, ali meni se najvise svideo onaj novi waves-ov analizer....

Njihovi kombo plaginovi tipa Kramer, Masserati, JJP, CLA, su teski shit i jedu CPU kao nezdravi. Doduse volim single izdanja tipa CLA1176 CLA2A i CLA3A ili PuigChild, Puigtech i tako dalje, ne mogu da zivim bez njih. Volim i hybrid seriju, ali ove sto su kao "brendirani", tj zovu se po nekom producentu - valjaju samo za demo da nadrkaju glas i to je to! Sto bi rekli u mojoj omiljenoj igrici - EPIC FAIL

Rhino 11-01-2012 12:48 PM

Nasao sam im dobru namjenu jednom! I to samo jednom:D I to sa nekim od onih CLA zezalica na opet samo JEDNOM kanalu zenskih bek vokala u stackingu koji je bio 'masivan' (5 kanala i jace ako racunamo trilere). Tu je ispalo dobro. Inace nemam naviku da ih palim.

Mada ako covjek posveti vremena moglo bi se to iskoritsavati, sto da ne?

loscolorados 12-01-2012 01:47 AM

eddie kramer drum channel radi ?uda na hi hatu! ba? ga zaprlja onako fino:) probajte ako nevjerujete

DaBear 12-01-2012 10:02 AM

Ima tu jako dobrih plugova - samo treba da se potrosi malo vremena i da se potrefi pravi materijal / source signal...
(kao i sa hardverom - ne radi sve isto dobro na svemu !!)

Mogli 12-01-2012 10:10 AM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 319966)
Ima tu jako dobrih plugova - samo treba da se potrosi malo vremena i da se potrefi pravi materijal / source signal...
(kao i sa hardverom - ne radi sve isto dobro na svemu !!)

Uvek si znao odmereno i ispravno odgovoriti... Sad ce svi ti vrhunski majstori da blamiraju svoje ime zbog malo para sto su dobili:rolleyes:... Pa ne zive oni na Balkanu. Plug-ovi ubijaju kako rade.

OFF 12-01-2012 10:33 AM

ok, dajte primer gde ih koristite, kako i u odnosu na sta dobro rade

All times are GMT +1. The time now is 12:50 PM.