![]() |
Wavesovi brandirani plugsi
...Krameri, JJp, maserati......koristite li za neke ozbiljnije stvari ili samo kao instant resenja, jer tako izgledaju (presetaski orijentisani)? Ima li sta sto se izdvaja.....
ja se malo igrao, obicno mi neki imaju taj prvi wow efekat, ali kasnije u mixu budu zamenjeni nekim drugima alatima.... navika, ili? |
Re: Wavesovi brandirani plugsi
Quote:
Sad sam ih prvi puta uopće vidio u studiju i isprobao neke. Ono ?to sam čuo je totalno bezveze. Ustvari to je nekava simbioza običnih Waves pluginova sa Big name presetima . Mo? mislit:rolleyes: Kramer, Maserati i CLA naprave presete za Waves i onda odu kući i upale SSL-a, Urei i Distressore i prime se po?tenog posla . Ma mislim OK je to ali...... |
Quote:
|
da li sam ja oguglao na software, ali meni se najvise svideo onaj novi waves-ov analizer....
|
Quote:
|
Nasao sam im dobru namjenu jednom! I to samo jednom:D I to sa nekim od onih CLA zezalica na opet samo JEDNOM kanalu zenskih bek vokala u stackingu koji je bio 'masivan' (5 kanala i jace ako racunamo trilere). Tu je ispalo dobro. Inace nemam naviku da ih palim.
Mada ako covjek posveti vremena moglo bi se to iskoritsavati, sto da ne? |
eddie kramer drum channel radi ?uda na hi hatu! ba? ga zaprlja onako fino:) probajte ako nevjerujete
|
Ima tu jako dobrih plugova - samo treba da se potrosi malo vremena i da se potrefi pravi materijal / source signal...
(kao i sa hardverom - ne radi sve isto dobro na svemu !!) |
Quote:
|
ok, dajte primer gde ih koristite, kako i u odnosu na sta dobro rade
|
All times are GMT +1. The time now is 12:50 PM. |