|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |||
Moderator
|
![]() Quote:
Ja koristim azmafon ("pamucni" filc) 60kg/m3... a ti izaberi nesto slicno tome... moze i gusce i redje... Quote:
Quote:
Pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 21-07-2011 at 01:14 PM. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||||
Member
|
![]()
Javljam se tek sad jer:
Quote:
![]() Slidila je mala depresija jer sam tama ima feel da vatan neki k... ![]() Ugl, iscitava sam dalje forum pa sam nasa objasnjenje za sve. - pogotovo u ovom thredu. http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=37418 Covjek je imao skoro identicna pitanja koja su i mene mucila. (citaj - ne znamo kurca) Savjet za sticky za hardcore pocetnike. Bar se ja tako smatram, mozda i nisam/nismo. Quote:
Quote:
![]() Quote:
![]() HVALA boggy! p.s. pomolite se svak svojim bogovima da sljedece moje javljanje bude sa slicicama ponekog panela ![]() jos jednom hvala svima! |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||||||
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() Quote:
Imamo puno threadova koji lepo pocnu... Quote:
Opis i merenja imas ovde. Doduse, clanak nije bas za pocetnike. Upravo to... Quote:
Quote:
nema na cemu
![]() |
![]() |
#34 |
Member
|
![]()
Pozdrav gospodo!
Kao sto sam obecao i vama (sam sebi najvise) ponosno predstavljam prvi okvir za panel. Radi se o dimenzijama (120 puta 60 puta 10). Jako sam ponosan s obzirom da smo neradnici i nikad u zivotu nismo (ja i kolega) drzali alat u ruci ![]() Takoder recite jel valja to sto i jesmo nesto krivo napravili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Member
|
![]()
U svom gradu nasa sam kamenu vunu; i to sljedecu: http://www.knaufinsulation.hr/produc...olacija-podova
pise na njoj da je za izolaciju podova, ali ne pise gustoca pa nista nisam tija uzmati prije nego se konzultiram s vama? |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Za vunu, ne kupujte ako ne znate specifikacije, radije odvoj taj deo posla kasnije, kad nabavis vunu odredjenih specifikacija, ili kreni u potragu za njom u susedni grad...
![]() |
![]() |
#37 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Last edited by Eomsy; 25-07-2011 at 09:06 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Member
|
![]()
Postovana gospodo,
moram Vas izvjestit da napredujemo jako dobro. Evo neke fotografije: |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Member
|
![]()
E sada gospodo,
mi vec mastamo kao bi to moglo izgledat kad dodemo gori u sobicu i zelim cuti vase misljenje o sljedecem. Da li ici sa sto vecim trapovima i stavit dva apsorbera za zid prve refleksije, ili smanjit trapove i zgurat 3 apsorbera? Slika broj 1; kateta trapa = 30 cm (moguce da bude i veci?koliko meni zapravo treba biti kateta trapa?) Stanu 2 apsorbera nasih dimenzija. Slika broj 2; kateta trapa = 25 cm Stanu 3 apsorbera nasih dimenzija. S kojom bi solucijom vi isli? |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Pro Member
|
![]()
Stavi veci superchunk.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Molim pomoc oko kupovine PC-ja | DJeneral | Computer Hardware | 35 | 13-01-2010 05:26 PM |
Molim Za Pomoc!!! | stacato | Audio Software | 12 | 15-01-2009 02:05 AM |
Molim Vas za pomoc, hitno mi je......... | bexbeatz | Promocija radova | 9 | 15-05-2006 12:30 AM |
Molim pomoc | STUDIOTON | DSP forum | 3 | 22-02-2006 01:49 PM |
Molim pomoc za Kx drajvere | alexsa1 | Computer Hardware | 2 | 22-05-2005 12:04 AM |