|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#81 |
Pro Member
|
![]()
Uzeo sam ovu Roline karticu iz sampra i na zalost ne radi, izgleda da je u kvaru...U properties mi kaze ovo:
This device cannot start. (Code 10) Imam dva sistema Windows 7 32 bitni za djubrenje i Win 7 x64 na kom radim...Ista greska na oba sistema...Na istom slotu, NEC FW kartica radila bez problema |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Pozdrav ![]()
![]() |
![]() |
#83 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav ![]()
![]() |
![]() |
#85 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
A kako radi ne bih znao sta da ti kazem, imam je tek par sati, a profire 2626 je ispostavilo se prilicno bagovit, videcu kako ce se ponasati sad sa ovom kartom. Za sad je sve ko podmazano. Mada ni sa NEC kartom nisam imao nekih vecih problema, tu i tamo ponekad drajver profire 2626 se zaglupi i "ispadne", ne znam kako da se izrazim , i imao sam 3-4 BSOD-a zbog njegovog drajvera takodje, u glavnom kad se switchuju sample rate-ovi brzo sa WDM drajverima... Ali ne znam da li to sve moze da se prepise chipsetu kartice, da mu kao ne odgovara NEC. Videcemo kako ce se ponasati sad na TI-u, za sad je sve okej |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Moderator
|
![]()
Stigao li ti je onaj lacie ikad?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Moderator
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Member
|
![]()
evo ovako,mozda nekom pomogne,meni jeste:
problem sa firewire chipsetovima sam naravno i ja okusio i iskusio i to kad mi je to najmanje trebalo ![]() koristio sam T.Instruments i nisam imao problema ali mi je taj laptop bio preslaba?an za live nastupe. uzeo sam drugi(hp6735b) koji i danas koristim i rje?enje problema sam na?ao u ga?enju ATI grafičkog drajvera. rezolucija mi se smanjuje na 1024x768 ali po?to realno i nemam potrebe za većom (radim s abletonom i midi kontrolerima)to mi je sasvim dovoljno. i nemam BA? nikakvih problema sa 'ispadanjem' bilo kojeg od 'parametara' zvuka a vrtio sam sve standardne radne frekvencije i bitrejte (testova radi). eto,probajte
![]() |
#90 |
Member
|
![]()
Ja sam takodje kupio roline firewire(TI chipset) ali i dalje imam problema,probao i 6-pinski i 9-pinski kabl,menjao slotove,gasio ostale kartice u kompu.... i dalje secka(win7 64 i ff800).
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koju FW kartu sa TI chipsetom uzeti i gde? | HeatMan | Computer Hardware | 14 | 22-06-2009 04:11 PM |
Emu 1212m, gde kupiti??? | Mitjovan | Computer Hardware | 3 | 13-02-2009 02:26 PM |
Gde kupiti?? | zeljo07 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 29-11-2007 02:43 PM |
Gde kupiti megafon? | dr.Ru | Razno | 9 | 02-11-2007 03:57 PM |