|
|||||||
| Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#221 |
|
Moderator
|
We are Dyslexia of Borg. Fusistance is retile. Your ass will be laminated. Nenad Patkovic https://www.facebook.com/NedPat34 https://www.facebook.com/aeracoustics www.aer-acoustics.com http://www.distopiksound.com/ https://mixanalog.com |
|
|
|
|
|
#222 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Uglavnom test sam radio kucanjem po toj gornjoj plohi i cijevima, a nakon bezbroj ulijevanja i izlijevanja pijeska dosao sam do najtupljeg zvuka.. Btw. ako nemas dovoljno strpljenja za ovo gore nemoj ni zapocinjat... |
|
|
|
|
|
|
#223 |
|
Junior Member
|
Hteo sam da pitamo oko visinu stropa u Vocal booth,neko da mi kaze najbolje visinu za Vocal booth i control room,ona preporaclivu visinu?Dali e dovolno 2.6-2.8m za u Control room i oko 3.0-3.2m za u Sobu za unimavanje?Hvala unapred
|
|
|
|
|
|
#224 | |
|
Pro Member
|
Quote:
!Drugo, ovo je pitanje za zaseban thread (ako već nije napisano, pa ti lupi search i vidi Pozz ... |
|
|
|
|
|
|
#225 | ||
|
Pro Member
|
Quote:
Quote:
!Pozz ... P.S. za sve ostale ... Dokaz samozapaljivanja, odnosno "titraja" za sticky ....
|
||
|
|
|
|
|
#226 |
|
Pro Member
|
Gotovi su moji stalci
Evo malo u slikama zavr?ne faze ... Boja koja je kori?tena ... Poliuretanska dvokomponentna boja za DRVO!!! ![]() Postavljanje pik trake za crnu ... ![]() ![]() Da ne ponavljam proces postavljanja pik trake za crvenu boju, tu je krajnji rezultat kako stalak izgleda .... ![]() ![]() Jo? poslije dođu crne ukrasne matice .... ![]() U međuvremenu sam se bacio na izradu difuzora ... ![]() Jo? imam do kraja tjedna godi?nji, pa poku?avam svo dragocijeno vrijeme iskoristiti ... To je to za sada, updejt skoro ... |
|
|
|
|
|
#227 |
|
Junior Member
|
imas li neka druga slika u toku gradnja ovog difuzora?ili neka shema za gradnja ovog difuzora?Hvala
|
|
|
|
|
|
#228 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Ubaci vu gugl "qrdude", downloadaj (jer je besplatan ![]() Samu izradu difuzora i sa strane absorbera, ću updejtat pravovremeno .. Last edited by Eomsy; 21-10-2010 at 08:30 PM. |
|
|
|
|
|
|
#229 |
|
Pro Member
|
Al, baš nitko da komentira gotove stalke
!?No, nema veze, ajd opet mali update ... Složio sam pomičnu kutiju (Helm. res.) za zadnji absorber .... Donja polica na kojoj su kotači jest od mdf-a 25 mm ... ![]() Vodilice za ploče sa strane ... ![]() ![]() Ušerafio sam 25 mm mdf sa strane, te sam poslije vodilice odšerafio .... ![]() I onda to u nastavku zadnjeg zida izgleda ovako ... ![]() ![]() Napravio sam i okvir zadnjeg absorbera ... ![]() ![]() Usput, izrezao sam sve dijelove za svoj N29 difuzor, pa evo malo fotki i od toga .... ![]() ![]() ![]() ![]() To je to, pozz svima .... Last edited by Eomsy; 24-10-2010 at 11:10 AM. |
|
|
|
|
|
#230 |
|
Banned
|
Svaka cast Eomsy....a stalci su brutalni,verujem da si se bas, bas prijatno iznenadio ako si vec stavljao zvucnike na njih i slusao nesto.Pozzzzzz
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|