|
|||||||
| Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#201 |
|
Moderator
|
Dobro izgledaju... samo napred...
![]() pozdrav bogi
|
|
|
#202 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#203 | |
|
Moderator
|
Quote:
brusilica (flexerica), rucni cirkular, ruter (frezer) su veoma bucne alatke i covek koji se bavi zvukom NE SME da radi sa tim alatkama bez zastite usiju... makar onih za lovce... ili necega sto moze u apoteci da se kupi... nemojte se za*ebavati! pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 09-10-2010 at 10:52 PM. |
|
|
|
|
|
|
#204 | |
|
Pro Member
|
Quote:
, pa dok natrpa? u auto sve ?to ti treba, zaboravi? na "krucijalne sitnice" ...
|
|
|
|
|
|
|
#205 |
|
Pro Member
|
P.S. @analog
Zaboravio si napomenuti kako bi bobra i pregača bila kod ovakovih radova, da se nebi čovjek zapalio kao ja!!! Doslovce sam gorio, odnosno moja flanel ko?ulja od iskri ... Kaj sve čovjek mora proć za vlastito zadovoljstvo ...
|
|
|
|
|
|
#206 | |
|
Moderator
|
Quote:
pozdrav bogi
|
|
|
|
#207 |
|
Banned
|
Svaka cast za stalke Eomsy....mozes slobodno krenuti u serisku proizvodnju
jer su ovi fabricki kesa za ove tvoje.Nadam se da si osusio pesak...
|
|
|
|
|
|
#208 |
|
Moderator
|
Izgleda
We are Dyslexia of Borg. Fusistance is retile. Your ass will be laminated. Nenad Patkovic https://www.facebook.com/NedPat34 https://www.facebook.com/aeracoustics www.aer-acoustics.com http://www.distopiksound.com/ https://mixanalog.com |
|
|
|
|
|
#209 | |
|
Pro Member
|
Quote:
![]() Heh, upravo htio uploadat nove slikice gdje sam upravo to radio! |
|
|
|
|
|
|
#210 |
|
Pro Member
|
Počeo sam su?iti pjesak (kod frenda smo i dalje, u i izvan njegove radione
![]() Onda sam shvatio da ovak nebu nikad gotovo ![]() ![]() Frend dotle vari ... ![]() A onda je do?lo vrijeme punjenja stalaka ... Proba broj 1 ... ![]() Fak ![]() To ba? i nije u potpunosti zadovoljavajuće funkioniralo, pa frend ka?e: " ... ajde da vidimo sa OVIM!" ![]() TO JE UPALILO!! Curilo je ko u pje?čanom satu ... a imao je dovoljno zraka da si mo?e popiti sa strane .. ![]() ![]() Moram priznati da taj dio nije ugodan! Glumiti građevinsku "?abu" sa cca. 50-60 kg ... No, cilj opravdava sredsto ... Na kraju je frend i te rupe zavario ...![]() Onda sam sve to odteglio doma, pa napravio priručnu komoru za farbanje .... ![]() ... te sve dobro obrusio i odmastio Nitrom ... ![]() I bacio prvu ruku reaktivnog temelja Sigmaprime 280 universal primer ... ![]() Pa ih poslije uspravio i zavr?io do kraja ... ![]() Sada me jo? slijedi kitanje varova i većih neravnina, pa onda slijedi jo? jedan sloj temelja, te zavr?no lakiranje .... a o tome ću već apdejtat ...
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
|
|