| 
 | |||||||
| Aleksandar Sa?a Habić Jedan od nasih najboljih domaćih producenata. Saradjivao sa Divljim Anđelima, Bajagom, VanGogh-om Point Blank-om, Rambo Amadeusom, Yu Grupom itd. Takođe jedan od na?ih najuspe?nijih producenata filmskog zvuka: Lepa Sela Lepo Gore, Rane, Mehanizam, Mali Svet itd itd | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  14-08-2010, 08:41 PM | #1 | 
| Pro Member Join Date: Aug 2006 Location: Skopje 
				 |  sintovi i oprema ... 

najgori i najbolji sintisajzer ili slicna elektronska oprema koji si uspeo da nabavis/isprobas ?
		 | 
|   | 
|  15-08-2010, 09:26 PM | #2 | |
| Junior Member Join Date: Jun 2010 Location: Beograd 
				 |  Re: oprema ... Quote: 
 (mislim da se tako zvao) italijanski sintisajzer koji svira neke smesne imitacije gudaca  . To je toliko bilo infantilno da je preslo u kategoriju za sebe i samim tim vrlo autenticno. Bitan je samo kontekst koriscenja zvuka  . Trenutno posedujem po meni najbolji sintisajzer na trzistu danas.To je Virus-Polar  koji sa svojim matrix sistemom editovanja ima potpuno bezgranicne mogucnosti  . | |
|   | 
|  15-08-2010, 10:10 PM | #3 | 
| Pro Member Join Date: Aug 2006 Location: Skopje 
				 |  Re: oprema ... 

siel orchestra 1 iliti kasnije poznat kao arp quartet   imam to kuci hahahaha veruj mi kad ga provuces kroz korg kaoss pad 2 npr postaje ludilo fora je sto mozes vise "preseta" odjednom da ukljucis pa da napravis kombinaciju pa onaj lfo i brightness... inace drugar je ima kuci svc350 i trebao mu je carrier za vokoder i iskoristio ga je i veoma je zadovoljan rezultatom samo eto kao i meni falila mu je niza oktava ... | 
|   | 
|  15-08-2010, 10:45 PM | #4 | |
| Member Join Date: May 2009 
 Ja npr. imam Yamaha Motif (prvu verziju) i danas mi je to fenomenalan synth pogotovo za žive nastupe i ima fenomenalnih zvukova kojih nema čak na novijim verzijama. Momci iz grupe Muse su po internetu tražili neke synth-ove za potrebe snimanja jednog od njihovih albuma i na kraju su kupili neki jedinstveni primjerak nekog ruskog synth-a koji nema čak ni klavijaturu nego dva dugmeta (po jedno sa svake strane  ). Klavijaturista Depeche Mode-a je takođe za potrebe snimanja jednog albuma proveo na netu tražeći razne polovne vintage synth-ove. Svi ovi likovi imaju novca da kupe najnovije sprave, ali eto odlučiše se za neke raritetete i starije mašine. Meni ja velika želja i danas da imam KORG Z1  . Last edited by Goran B; 15-08-2010 at 10:47 PM. | |
|   | 
|  16-08-2010, 12:11 PM | #5 | 
| Pro Member Join Date: Oct 2008 Location: Belgrade 
				 |  Re: oprema ... 

Studijska oprema je kao vino, sto starije to bolje.  i.e. Neumann U47/U67 moog model d | 
|   | 
|  17-08-2010, 10:59 PM | #6 | |
| VIP Member Join Date: May 2006 Location: London UK 
 (rece negde da imas tri...) 
				__________________ Ja sam svestran - sve mi je strano ! Sinewave Surfers Messy Boys SE16 Zoran http://www.facebook.com/album.php?ai...2&l=57cd77e7d1 http://soundcloud.com/dabear | |
|   | 
|  22-08-2010, 02:42 PM | #7 | 
| Junior Member Join Date: Jun 2010 Location: Beograd 
				 |  Re: oprema ... | 
|   | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Analogni sintovi | darkstar | Dejan Vučković | 3 | 15-12-2009 02:33 PM | 
| SOFT SINTOVI - TOP 10... ajd da vidimo | Arthur | Audio Software | 14 | 21-08-2004 12:47 AM |