|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Da, bas to hocu, ja donekle to i dobijam (ne zeli svako da mu pesma zvuci tako), jednu stvar sto sam radio pre godinu dana puca kolko je masna, ali sam je radio za sebe...OK, probacu i te Voxengo alate, ja od njih samo koristim r8brain i elephanta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
tapebus- saturate na max i dodajes polako rec gain koliko ti treba, po potrebi slozis eq...ja ga znam staviti i na kraju prije limitera da mi dodatno jos malo ofarba cijelu stvar (samo onda treba paziti, ima neke mastering presete pa kreni od njih)...dolje imas izbor od nekoliko vrsta tape emulacija, obavezno ih isprobaj uzivaj, pozzz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Pro Member
|
![]()
google, ti si brate razvalio...
Poceo sam da zapisujem, ovo se ne sme zagubiti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Banned
|
![]()
U pravu si, brate. Valjda bolje poznaju MCI oni koji ga nisu nikad ni videli ni culi od mene koji snimam svaki dan sa njim.
Tako to ide... ![]() Ali nemoj dozvoliti da se zbunis, uzmi simulaciju trake i dobices skup zvuk. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Uopce me ne zanima jeli MCI, emulacije ili je zvuk izasao kroz moj usisavac, glavno da je covjek zadovoljan s ucinkom...a preserancije s opremom su mi se popele na vrh kifle... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
VIP Member
|
![]()
Google za novog gosta foruma !! Covek je prava enciklopedija .....
![]() |
#37 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Pro Member
|
![]()
Ja nisam ni u jednom trenutku rekao da traka daje skup zvuk (jesam li reko to gore?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Reko sam da za efekat slicnim tome (skoro pa ekstremna saturacija) koristim URS, zanimalo me je da li jos neko koristi isti plugin u slicne ili pak drugacije svrhe (jer ga koristim i kad miksam muziku gde nema nimalo chujne saturacije), i takodje sam reko da mora da mu se podigne input da bi dao veliko izoblicenje... Maiv je izasao sa jos jednim predlogom, ja pozdravljam predlog, probao i dopada mi se i koristicu ga, Kravadinka je takodje izneo misljenja sa kojima se u glavnom slazem i mislim da tako i treba da funkcionise forum... Takodje ako jos neko koristi URS saturaciju moze da kaze kako, na cemu je koristi, sta preferira itd... Ja recimo kad miksam neki pop ili nesto sto zvuci moderno, dodajem do 15-20 drive-a i blendam na 50-70%, cisto kao zachin odredjenom kanalu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||
Banned
|
![]() Quote:
Rekao da provlacenjem kroz MCI nece dobiti nista, jer sam to vec isprobao. Da li me razumes? Quote:
Last edited by google; 18-07-2010 at 05:08 PM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
tape saturation plug in? | HeatMan | Audio Software | 10 | 21-04-2008 01:13 AM |
Ljubitelji sintija...konacno...2 | evgenije | Audio Software | 8 | 08-05-2004 10:10 PM |