|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Eto crklo mi je pojachalo za monitore, posle 30 i kusur godina. chekao sam master29 da ga popravi poshto je od njega polu-neispravno kupljeno (nije imao monitore koje sam mogao da probam)
i sada bash u najgorem trenutku (a vala uvek je najgori) mi se osim levog kanala koji kontrafazira (i on of dugmeta koje ne radi) ugasi desni kanal, i kada ima zvuka pochne da krchi.. shta da radim ljudi? hitno mi je.. trebalo bi nekoliko nastupa da imam, trebaju mi matrice a ja se bojim da pomislim da radim na kucnim zvuchnicima.. repertoar je od 12 pesama, tako da mi nije opcija da exportujem kanale i nosim kod nekog drugog.. moram malo da picnem mix za klubove, i master pogotovo POMOZITE LJUDI! hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
pm'd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
jel ima josh neko neku ideju?
ajte ljudi pomoc potrebna! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
Sto ne pitas bogija sa foruma?
Za nuzdu mozes kupiti hi fi koji ce te kostati isto koliko i ruke majstora i delovi, a ima vrlo dobrih i transparentnih. Od elektricara znam samo ovog iz Rume sto je meni radio, bio sam vrlo zadovoljan, ali pitanje je da li ima vremena, koji delovi trebaju (da li ih ima, posto je pojacalo matoro) i sl. Ako bas nema nikog iz Bg, dacu ti broj... Last edited by google; 25-07-2010 at 11:16 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() Quote:
Nema na cemu. Jesu li gotovi konvertori? Bio si rekao do juna, vec je avgust? Last edited by diviner; 25-07-2010 at 04:57 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() jos uvek dovrsavam serijsku proizvodnju MPA3-a... svi koji su mogli da potrose vreme su ga potrosili pet puta... (to je inace trebalo da bude spremno u aprilu) pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]()
Kada bi moglo biti gotovo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
ne bih nista da preciziram... dok ovo sto je do sada zavrseno ne isteramo do serije... nema smisla to zavrsavati...
pozdrav bogi
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Probaj kod ovog majstora iz Zemuna:
064/110-8171 Nisam 100% siguran da li radi i pojacala.Nisam skoro bio u kontaktu sa njim,okreni ga i pitaj. Pozz....
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
hvala puno!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Serviser | MHz | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 01-05-2010 07:59 PM |
Potreban Serviser (Roland R8) | Tolerancija | Razno | 2 | 21-03-2009 11:31 PM |
potreban serviser za bios | alavuk | Computer Hardware | 2 | 07-06-2007 09:01 AM |