![]() |
pouzdan i brz serviser? HELP!
Eto crklo mi je pojachalo za monitore, posle 30 i kusur godina. chekao sam master29 da ga popravi poshto je od njega polu-neispravno kupljeno (nije imao monitore koje sam mogao da probam)
i sada bash u najgorem trenutku (a vala uvek je najgori) mi se osim levog kanala koji kontrafazira (i on of dugmeta koje ne radi) ugasi desni kanal, i kada ima zvuka pochne da krchi.. shta da radim ljudi? hitno mi je.. trebalo bi nekoliko nastupa da imam, trebaju mi matrice a ja se bojim da pomislim da radim na kucnim zvuchnicima.. repertoar je od 12 pesama, tako da mi nije opcija da exportujem kanale i nosim kod nekog drugog.. moram malo da picnem mix za klubove, i master pogotovo POMOZITE LJUDI! hvala |
Re: pouzdan i brz serviser? HELP!
pm'd
|
jel ima josh neko neku ideju?
ajte ljudi pomoc potrebna! :( |
Sto ne pitas bogija sa foruma?
Za nuzdu mozes kupiti hi fi koji ce te kostati isto koliko i ruke majstora i delovi, a ima vrlo dobrih i transparentnih. Od elektricara znam samo ovog iz Rume sto je meni radio, bio sam vrlo zadovoljan, ali pitanje je da li ima vremena, koji delovi trebaju (da li ih ima, posto je pojacalo matoro) i sl. Ako bas nema nikog iz Bg, dacu ti broj... |
Quote:
Quote:
|
Quote:
jos uvek dovrsavam serijsku proizvodnju MPA3-a... svi koji su mogli da potrose vreme su ga potrosili pet puta... (to je inace trebalo da bude spremno u aprilu) pozdrav bogi |
Kada bi moglo biti gotovo?
|
Quote:
pozdrav bogi |
Quote:
064/110-8171 Nisam 100% siguran da li radi i pojacala.Nisam skoro bio u kontaktu sa njim,okreni ga i pitaj. Pozz.... |
hvala puno!
|
All times are GMT +1. The time now is 07:45 AM. |