|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Ok... Razumijem te, ali da nisu bili ukljuceni podaci o velocity i pan u midiju do sad generalno? Pa onda ne bih mogao da sviram, tj svaki ton bi bio istog volumena znas i sam....
Nego nebitno... ![]() ![]() @Zid Ne big rekao da ima veze sa externim uredjajima, jer se desava sa mikrokorgom i yamahom i sa mpd isto..
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Kako brzo kucamo postove propustih ovaj post.... Ali je*i ga, nije ni to... isto ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Evo sam raskacio sve midi kablove iz klavijatura, kartice, m-audio midisporta, zakacio opet... i izgleda da radi sad
![]() Nadam se da je midisport nesto zabudalio... Prva mi je sumnja pala na softver i neki setings... Odoh da svirkam koji min da vidim radi li stvarno..
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() Quote:
Verovatno preko neke tipke klavijaturi, verovvatno u basu? Kada god pritisnes tu tipku, ti snimis podatak, koji citaju vst instrumenti. Gde se ta opcija ukljucuje na klavijaturi, to ne znam. Verovatno da se moze proceprkati po opcijama za snimanje midija u programu, ne bi trebalo da ih ima mnogo. Pogledaj, da ne trazim, mrzi me, spava mi se... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Evo radi sve regularno sad... Sviram 5-6 min i ok je...
Izgleda da je bilo do midisporta jer on 'objedinjuje' sve pomenute sprave, a desavao se isti sindrom na svim tim uredjajima... Kad sam raskacio/zakacio sve proradilo je? Mada nije mi jasno kako? Posto nije pomogao ni restart kompa kao 1 opcija... Cackanje po midi settingsima kao opcija br 2, gasenje svakog uredjaja posebno na power off kao opcija 3... Pribjegao sam tom poduhvatu i ako se nisam nesto iskreno nadao boljitku.... Mali gremlin je bio u pitanju, isti onaj iz crtanog filma duska dugouska nema druge. ![]() Hvala na expresnim odgovorima i trudu u svakom slucaju. Pozdrav!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
vst instruments,pads! pomoc!! | ferucci | Audio Software | 9 | 06-04-2010 06:04 PM |
VST instruments u Pop Muzici | Riccolo | Audio Software | 8 | 03-03-2009 08:39 AM |