|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Pro Member
|
![]()
zar nisu partibrejkersi bili prvi nam mtv-u?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Moderator
|
![]()
Sam Bora je to rekao u serijalu o bendu, a ima na netu da se nadje o tome...
![]() |
#43 |
Moderator
|
![]()
zar nije nezni dalibor bio prvi na mtv-u?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
MAO
|
![]()
zar nije Salijeri bio prvi na MTV-u??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Moderator
|
![]() ![]() da znash da jeste! nisam se skidao sa mtv-a josh 95te.. :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Member
|
![]()
neznam sta reci na sve,o nasim tv stanicama,uopste u kulturi..svi to vidimo zar ne? Cigan uso u televizor i nece da izadje,nama je kultura stizala zadnjih desetinu godina od nekih polu debila pravo sa bg splavova i na tome su odrasla neka deca koja bi se sada mozda i raspravljala sada sa mnom o tome..najgora stvar je da ovde nema nista vaznije od novca i sve je ispod toga..nazalost..tako da ovi bosanci sa ovim hop,hop,cup..su uzrocno posledicna prica..pa njih znamo,samo sto neko mora poceti javno da govori o tome..znam da se neki nece sloziti sa mnom ali mislim da ipak moze dosta toga da se promeni..ako ovako nastave tv stanice deca ce nam biti kao da su izasli iz pobesnelog maksa..a zasta onda zivimo?Bg je presrao sa svojim tv stanicama i njihovim vlasnicima,skorojevicima koji nam pustaju svoje prijatelje u tigrastom,svoje pesnike i pisce koji pisu o torbama i stiklama..oni zive od budala..meni je tesko sve ovo da gledam i ako ne vidim da ide na bolje, pocisticu se odavde zbog klinaca...vidjam neke koje sam vidjao samo kada smo cekali u redu za cigarete,kada su nam vozali tomahavk rakete niz ulice..ne svidja mi se to.. a muzika,sta to bese muzika?Znate li mozda neku pesmu iz 90tih?Nastavite da snimate buzdovane,sa kajlama i njihove pesme sa brate,brate za neku lovu i to je to..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Banned
|
![]()
Bregovic ima dobrih pesama, ima i plagijata. Sto se tice njegovih trubaca, to je savim razumljivo.
Jednostavno, elektricni instrumenti zvuce gadno, ne izlaze i pokvare pesmu. ![]() Meni se vise svidjaju zicani instrumenti. Bregovic je nasao neki svoj zvuk sa trubama, to razumem. Druga je stvar, da li se meni svidjaju te trube (ne svidjaju mi se). Akusticni instrumenti zvuce mnogo izrazajnije i lepse. Logicno je da svako ko pise, vremenom zavrsi sa akustikom- jer nema drugog izbora. ![]() Nije cudno ni sto Bregovic ima pevace koji pevaju nekim etno stilom, jer i to zna biti interesantno i izrazajno, opet se to ne mora svima svideti, ali jednostvano- zvuci bolje. Sasvim je za ocekivati da stare pesme pise nove aranzmane i novu orkestraciju, jer ocigledno sa starom nije bio zadovoljan. Dakle, nema tu niceg neobicnog. Bilo bi cudno da prangija/przi i u svojoj 6 deceniji zivota. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Banned
|
![]()
mo?da si u pravu....a mo?da i nisi
![]() aaaaaaaaaaanđeeeleeeee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Pro Member
|
![]()
Nije bitno ko je bio prvi na MTV-u, bitno je to da niko nista nije napravio sa ovih prostora.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
omodaka project - pomeranje multimedijalnih granica - a chik pogodi odakle? | InsaneEyes | Produkcija Elektronske Muzike | 10 | 10-11-2009 12:13 AM |
Ja bih ovako nesto... | silicon science | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 41 | 22-08-2007 10:27 PM |
jel moze ovako? | filip | Dizajn i konstrukcija studija | 26 | 04-02-2007 01:57 AM |
ovako se svira!!! | balthazaar | Razno | 3 | 21-10-2006 10:32 AM |