Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 03-04-2010, 12:01 AM   #41
Mika Technika
Pro Member

Mika Technika's Avatar

Default Re: odakle mu obraza da saopsti ovako nesto

zar nisu partibrejkersi bili prvi nam mtv-u?
Mika Technika is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2010, 12:10 AM   #42
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Sam Bora je to rekao u serijalu o bendu, a ima na netu da se nadje o tome...

Bockie is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2010, 04:10 AM   #43
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

zar nije nezni dalibor bio prvi na mtv-u?
HeatMan is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2010, 09:46 AM   #44
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

zar nije Salijeri bio prvi na MTV-u??
Arthur is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2010, 04:17 PM   #45
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

da znash da jeste! nisam se skidao sa mtv-a josh 95te.. :/
HeatMan is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2010, 08:23 PM   #46
nokash974
Member

neznam sta reci na sve,o nasim tv stanicama,uopste u kulturi..svi to vidimo zar ne? Cigan uso u televizor i nece da izadje,nama je kultura stizala zadnjih desetinu godina od nekih polu debila pravo sa bg splavova i na tome su odrasla neka deca koja bi se sada mozda i raspravljala sada sa mnom o tome..najgora stvar je da ovde nema nista vaznije od novca i sve je ispod toga..nazalost..tako da ovi bosanci sa ovim hop,hop,cup..su uzrocno posledicna prica..pa njih znamo,samo sto neko mora poceti javno da govori o tome..znam da se neki nece sloziti sa mnom ali mislim da ipak moze dosta toga da se promeni..ako ovako nastave tv stanice deca ce nam biti kao da su izasli iz pobesnelog maksa..a zasta onda zivimo?Bg je presrao sa svojim tv stanicama i njihovim vlasnicima,skorojevicima koji nam pustaju svoje prijatelje u tigrastom,svoje pesnike i pisce koji pisu o torbama i stiklama..oni zive od budala..meni je tesko sve ovo da gledam i ako ne vidim da ide na bolje, pocisticu se odavde zbog klinaca...vidjam neke koje sam vidjao samo kada smo cekali u redu za cigarete,kada su nam vozali tomahavk rakete niz ulice..ne svidja mi se to.. a muzika,sta to bese muzika?Znate li mozda neku pesmu iz 90tih?Nastavite da snimate buzdovane,sa kajlama i njihove pesme sa brate,brate za neku lovu i to je to..neka vam idoli budu oni decaci koji su klepali cuvene svetske rifove i stavljali ih u Stoje,Koje, i prodavali im to..vrh..znas kao klepis boston i prodas to nekom iz Nove Varosi,cak budes i idol u svom gradu kao aranzer ili producent pa svi kazu e ovu spravu koristi taj Dzaja..imate svi veliki pozz od mene i razmislite o svemu,vi sve radite u zemlji,vi snimate,producirate,na neki nacin je to i u vasim rukama...mozda i pobedi lova?Ko zna...
nokash974 is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2010, 09:47 PM   #47
google
Banned

Bregovic ima dobrih pesama, ima i plagijata. Sto se tice njegovih trubaca, to je savim razumljivo.

Jednostavno, elektricni instrumenti zvuce gadno, ne izlaze i pokvare pesmu. Ja sam davno sve poceo raditi sa el. gitara, brzo se cuje da je taj zvuk los i da pesma bolje zvuci sa akusticnim instrumentima.

Meni se vise svidjaju zicani instrumenti. Bregovic je nasao neki svoj zvuk sa trubama, to razumem. Druga je stvar, da li se meni svidjaju te trube (ne svidjaju mi se).

Akusticni instrumenti zvuce mnogo izrazajnije i lepse. Logicno je da svako ko pise, vremenom zavrsi sa akustikom- jer nema drugog izbora.

Nije cudno ni sto Bregovic ima pevace koji pevaju nekim etno stilom, jer i to zna biti interesantno i izrazajno, opet se to ne mora svima svideti, ali jednostvano- zvuci bolje.

Sasvim je za ocekivati da stare pesme pise nove aranzmane i novu orkestraciju, jer ocigledno sa starom nije bio zadovoljan. Dakle, nema tu niceg neobicnog. Bilo bi cudno da prangija/przi i u svojoj 6 deceniji zivota.
google is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2010, 11:32 PM   #48
sira
Senior Member

sira's Avatar

Quote:
Originally Posted by balthazaar View Post
lo?e su ti informacije i lo?e si čuo!?

?ta misli? o tome?

mo?da riblja čorba nije bila nikad na MTV jer ti nisi čuo!?

jesu li psihomodo pop i obojeni program mo?da "bolji" ili "kvalitetniji" bendovi od Čorbe??
A moj baltazare mo?da si ti uključio svoj stroj za čarobni napitak pa je to dovelo Čorbu na MTV jo? tamo za vrijeme bitke na neretvi??

sira is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2010, 02:38 AM   #49
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

mo?da si u pravu....a mo?da i nisi

aaaaaaaaaaanđeeeleeeee!
balthazaar is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2010, 08:55 AM   #50
disco violence
Pro Member

disco violence's Avatar

Nije bitno ko je bio prvi na MTV-u, bitno je to da niko nista nije napravio sa ovih prostora.
disco violence is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules