|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]()
Sto bi se trudio oko pesme kada ce se svejedno prodati sta god da snime?
Morison je recitovao neke svoje umobolije uz Adagio u gm od Albinonija. I Brakus je ukrao ideju od Dorsa, koji su to isto ukrali od Albinonija... Al' sve mu je oprosteno, ovo je ludilo, Brakus je genije. ![]() Najjaca je recitacija za predsednika, a i fina djevojcica je brutalna. Zaista mi je tesko da se odlucim. Last edited by google; 31-03-2010 at 07:25 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]()
Odakle znate da je Bregina ideja za spot!?
Spot nije neko ludilo, te je možda baš namjerno uzeto iz fore...a možda i iz manjka ideje...nije bitno Inače, taj Bregović je bio frontmen najprodavanije i naslušanije grupe na Balkanu ikada! Taj Bregović je snimio stvar sa Iggy Pop-om...tako da -ćao drugari ![]() smješno je to što se o njemu sada priča, mada je smiješno i to što je on počeo da radi... Last edited by balthazaar; 31-03-2010 at 07:58 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]()
Odakle znate da je Bregina ideja za spot!?
Spot nije neko ludilo, te je možda baš namjerno uzeto iz fore...a možda i iz manjka ideje...nije bitno Inače, taj Bregović je bio frontmen najprodavanije i naslušanije grupe na Balkanu ikada! Taj Bregović je snimio stvar sa Iggy Pop-om...tako, da - ćao drugari ![]() smješno je to što se o njemu sada priča, mada je smiješno i to što je on počeo da radi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
meni malo lice
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]()
upravo tako - malo liče!
s tim što je Bregina i Iggyjeva za klasu bolja pjesma...da..upravo je to ono "plagijatorstvo" za koje optužuju Bregu...šta je ovdje plagijatorstvo?! Da li postoji identična fraza?! Razraditi neki motiv u još bolji nije plagijatorstvo... budimo iskreni , pa da priznamo koja je pjesma bolja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Chudi me da nije doslo do prevelike i osetne konvergencije u sili tada ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
igi pop je bio nateran da odradi tu pesmu sa bregovicem jer su ga likovi iz diskografske kuce ucenili , ne znam zbog cega , davno to bese... i onaj spot je snimio iz revolta ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Mislim da se ne radi ovde samo o losoj muzici, vec da je u pitanju nesto mnogo dublje i pokvarenije, a to je po mom misljenju smisleno predstavljanje naroda sa ovih prostora kao c....., ludaka, prostaka, alkosa, manijaka ... Uspeo je da ubaci i predstavi cigansku limenu muziku kao izvornu srpsku (sto apsolutno nije tacno) i da je plasira u masu, uspevajuci (nazalost) u tome. Isto to radi i Kusturica, ali preko filma. Zar vam to nije malo cudno, da su bas njih dvojica nasi nareprezentativniji i najpoznatiji (najbogatiji) "umetnici" iz sveta filma i muzike. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
MAO
|
![]()
Koliko ja znam, i brega i iggy su na kraju završili na franckuskom sudu zbog te pesme, pa je po toj osnovi i prestala dalja saradnja sa Kusturicom. Što ovaj nikad nije oprostio bregi. To je doživeo kao jako veliku blamažu. Enivej, jebe mi se i za Bregu i za Kustu i Čolu, a i Iggija ko jebe kad se petlja sa seljacima. Samo im svima želim da uskoro jedan po jedan nestanu u paklu droge ili čega god već da im radi ovakve stvari, da nacija ne mora da škrguće zubima na ove momente.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Cika Silicone moram da reagujem na nesto na cega i Kebra pizdi ali na njegovu zalost je tako! Dakle: ISTINA, to je 7. album Riblje corbe, sad ja dosadan sa tom corbom, ali "Pogledaj dom svoj andjele" je '85. bio nekoliko puta emitovan i ponavljan na zahtev publike...! Iako tek poceo, MTV je vec razvaljivao...
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
omodaka project - pomeranje multimedijalnih granica - a chik pogodi odakle? | InsaneEyes | Produkcija Elektronske Muzike | 10 | 10-11-2009 12:13 AM |
Ja bih ovako nesto... | silicon science | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 41 | 22-08-2007 10:27 PM |
jel moze ovako? | filip | Dizajn i konstrukcija studija | 26 | 04-02-2007 01:57 AM |
ovako se svira!!! | balthazaar | Razno | 3 | 21-10-2006 10:32 AM |