|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Skroz zanimljivo...Bash me zanima da li ce taj novi TotalMix FX biti dostupan i za ostale RME korisnike...
![]() Necje...Sad sam nashao na RME forumu... ![]() Last edited by Elf; 26-03-2010 at 10:12 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
banned
|
![]()
Sumnjam, posto nema vise DSP resursa na tim chipovima, sve zauzima ruting i monitoring.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]() ![]() ![]() ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
banned
|
![]()
hehe, super, jos je dakle manji, a ima vise opcija
![]() Gledao sam onaj video, lepo i korisno izgleda softver, jedino mi se ne svidja sto je metalik, ali dobro, manje bitna stvar. Jos pre nekoliko godina su dobijali ideje da naprave nesto ovako, kada je izasao prvi fireface, i eto, nije im trebalo mnogo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
banned
|
![]()
ok, onda cu proveriti specifikacije. Mislim da RME nudi dosta vise, tako da sumnjam da je cena u istoj ligi. Babyface ce biti oko 600e, a Duet dodje otprilike oko 350 (moze se naci i za jos manje) tako da su samo po velicini u klasi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Pitanje u vezi Babyface-a, kako se pali-gasi ova sprava? Samo prikljucivanjem USB kabla ili postoji neko drugo resenje? Konkretno me interesuje sta se desava kada se ugasi racunar posto sam video da na karti i dalje sija neka lampica i ostaje zagrejana, sto znaci da se na gasi sa racunarom. Da li je jedino resenje da se svaki put cupa USB kabal ili postoji neko drugo resenje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Perfectly fine to be on 24/7. In fact it reduces possible problems on wake up. Regards Matthias Carstens RME
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|