|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
barem da je Eminica pobjedila.eeeee,jah
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
VIP Member
|
![]()
"Mlađana ?Zvezda Granda? sinoć je u direktnom okr?aju za srpskog predstavnika na ?Evroviziji? bila bolja od Emine Jahović i Olivera Katića ? od ukupno poslatih 129.105 SMS poruka, Milan je dobio gotovo polovinu, 58.428"
to ti je kad imas fanove !!!
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Meni je to zvucalo kao 1 pa 1 pa 1.Stvarno moras biti veran bregovicev fan da bi razlikovao njegove pesme.
Najgluplje u celoj prici je sto su angazovali jednog kompozitora da napise sve tri pesme.Niko im nije rekao da mogu da angazuju 3 coveka sa po jednom pesmom. Kako se toga nismo setili..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Bregi treba rascherechiti nozdrve brodskom kukom za ribu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by silicon science; 14-03-2010 at 04:24 PM. Reason: kuka moze biti i za vesanje, ne samo za cherechenje nozdrva |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() Quote:
Milan imitira Colica, i to vrlo uspesno, trudi se cak i da ima bosanski naglasak, a ovaj drugi pevac pomalo Islamovica. Nisam cuo te pesme do pre par minuta, ali sam bio siguran da ce Milan pobediti. Ona pesma sto peva devojka, cak je sasvim solidna, mada se curica malo poplasila i nije bila dovoljno ubedljiva (dok peva, a kada je pocela da vrti dupetom, to je vec druga prica)... Ipak se lazni Colic najbolje snasao. Sada sam video i proslogodisnjeg predstavnika... Ovo je civilizacijski iskorak u odnosu na "Cipelu". Obelezen je jedan zabravljeni datum, od pre par godina, i to sa trubacima. Na sve su mislili, cestitam i njima i nama... Last edited by google; 14-03-2010 at 11:20 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Ivan Lekic
|
![]()
Svidja mi se,Odlicna stvar, sve super uradjeno, mali je dobro sve izneo.. Od mene cestitke kao i podrska za dalje ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Last edited by Jan; 14-03-2010 at 01:17 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() Quote:
Cak je i kolutao ocima kao Islamovic, a i pesme su bez veze, da bi se ostavio kakav- takav utisak, potrebno je kolutati ocima i siroko mesati guzicom.Moram priznati da to ona mala radi odlicno. To je najsvetliji deo projekta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Member
|
![]() Quote:
Pa lijepo im je Bregovic rekao:"...hocete Bregovica,dobicete Bregovica..." ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
LINE6 TonePort KB37,Da li je neko posjeduje,i vasi komentari | star-one-productions | Computer Hardware | 4 | 22-02-2010 04:03 PM |
10iljada metkova, elektro ROCK iz srbije, komentari dobrodosli sa anticipacijom | InsaneEyes | Promocija radova | 3 | 17-12-2009 09:33 PM |
produkcijski prvijenac,komentari pozeljni... | uki15 | Promocija radova | 11 | 19-09-2008 11:10 PM |
Beovizija - Vasi utisci i komentari | Gianfranco | Razno | 26 | 25-02-2005 07:00 PM |