Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 13-03-2010, 10:52 PM   #11
blags
Member

Default Re: Bregovizija ? Komentari..?

barem da je Eminica pobjedila.eeeee,jah
blags is offline   Reply With Quote
Old 14-03-2010, 08:21 AM   #12
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

"Mlađana ?Zvezda Granda? sinoć je u direktnom okr?aju za srpskog predstavnika na ?Evroviziji? bila bolja od Emine Jahović i Olivera Katića ? od ukupno poslatih 129.105 SMS poruka, Milan je dobio gotovo polovinu, 58.428"

to ti je kad imas fanove !!!
DaBear is offline   Reply With Quote
Old 14-03-2010, 08:46 AM   #13
disco violence
Pro Member

disco violence's Avatar

Meni je to zvucalo kao 1 pa 1 pa 1.Stvarno moras biti veran bregovicev fan da bi razlikovao njegove pesme.
Najgluplje u celoj prici je sto su angazovali jednog kompozitora da napise sve tri pesme.Niko im nije rekao da mogu da angazuju 3 coveka sa po jednom pesmom.
Kako se toga nismo setili.....
disco violence is offline   Reply With Quote
Old 14-03-2010, 09:09 AM   #14
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Bregi treba rascherechiti nozdrve brodskom kukom za ribu

Last edited by silicon science; 14-03-2010 at 04:24 PM. Reason: kuka moze biti i za vesanje, ne samo za cherechenje nozdrva
silicon science is offline   Reply With Quote
Old 14-03-2010, 09:16 AM   #15
google
Banned

Quote:
Originally Posted by Sandzama View Post
Goran Bregovic IZABRAO 3 SVOJE PESME koje se takmice za predstavljanje Srbije na Evroviziji

Pevaju: Emina Jahovic, Bata Gaga i Emo Nishlija u Bregovicevom prepoznatljivom turbo-dzipsi-trublja aranzmanu

Pa gde su bre toliki AUTORI, kukuuuu...?

Jel moguce da se niko nije pobunio protiv ovakve akcije?

Budi Bog s nama
Eh, videh... Ocekivao sam mnogo gore pesme, da budem iskren.

Milan imitira Colica, i to vrlo uspesno, trudi se cak i da ima bosanski naglasak, a ovaj drugi pevac pomalo Islamovica. Nisam cuo te pesme do pre par minuta, ali sam bio siguran da ce Milan pobediti.

Ona pesma sto peva devojka, cak je sasvim solidna, mada se curica malo poplasila i nije bila dovoljno ubedljiva (dok peva, a kada je pocela da vrti dupetom, to je vec druga prica)... Ipak se lazni Colic najbolje snasao.

Sada sam video i proslogodisnjeg predstavnika... Ovo je civilizacijski iskorak u odnosu na "Cipelu".

Obelezen je jedan zabravljeni datum, od pre par godina, i to sa trubacima. Na sve su mislili, cestitam i njima i nama...

Last edited by google; 14-03-2010 at 11:20 AM.
google is offline   Reply With Quote
Old 14-03-2010, 10:00 AM   #16
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

Svidja mi se,Odlicna stvar, sve super uradjeno, mali je dobro sve izneo.. Od mene cestitke kao i podrska za dalje ..
Old 14-03-2010, 10:41 AM   #17
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ivan View Post
Svidja mi se,Odlicna stvar, sve super uradjeno, mali je dobro sve izneo.. Od mene cestitke kao i podrska za dalje ..
DaBear is offline   Reply With Quote
Old 14-03-2010, 12:20 PM   #18
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Quote:
Originally Posted by google View Post

Milan imitira Colica, i to vrlo uspesno, trudi se cak i da ima bosanski naglasak, a ovaj drugi pevac pomalo Islamovica. Nisam cuo te pesme do pre par minuta, ali sam bio siguran da ce Milan pobediti.
To sa Islamovicem, iskreno, ja ne verujem da je to Oliverova zelja bila da tako otpeva... Oliver nije taj tip pevacha, radio sam puno sa njim, i nikad ga nisam chuo da je koristio "grlo" u smislu da rezi ko Islamovic, ja mislim da je to bio Bregin dril, i ako vam to zvuci kao Islamovic onda znaci da je Oliver dobro izneo Bregovicevu ideju. Oliver je momak sa kojim je uzivanje raditi. Kada smo radili na nekoliko mojih hiphop pesama, gde je on pevao neke deonice, bez obzira sto sam ja neshkolovana budala, on sa sve svojim akademijama i milion sati pevanja i muzickim obrazovanjem je uvek imao strpljenja da odslusa sta mu kazem kako da otpeva, odnosno sta mi treba za pesmu i nikad nije niti sujetan sto mu ja kao "producent" namecem sta da uradi... Radio sam sa puno ljudi, ali on je neko sa kim najvise volim da radim, decko je surovi profesionalac.

Last edited by Jan; 14-03-2010 at 01:17 PM.
Jan is offline   Reply With Quote
Old 14-03-2010, 02:38 PM   #19
google
Banned

Quote:
Originally Posted by Jan View Post
To sa Islamovicem, iskreno, ja ne verujem da je to Oliverova zelja bila da tako otpeva... Oliver nije taj tip pevacha, radio sam puno sa njim, i nikad ga nisam chuo da je koristio "grlo" u smislu da rezi ko Islamovic, ja mislim da je to bio Bregin dril, i ako vam to zvuci kao Islamovic onda znaci da je Oliver dobro izneo Bregovicevu ideju. Oliver je momak sa kojim je uzivanje raditi. Kada smo radili na nekoliko mojih hiphop pesama, gde je on pevao neke deonice, bez obzira sto sam ja neshkolovana budala, on sa sve svojim akademijama i milion sati pevanja i muzickim obrazovanjem je uvek imao strpljenja da odslusa sta mu kazem kako da otpeva, odnosno sta mi treba za pesmu i nikad nije niti sujetan sto mu ja kao "producent" namecem sta da uradi... Radio sam sa puno ljudi, ali on je neko sa kim najvise volim da radim, decko je surovi profesionalac.
Moguce, nikad nisam cuo ni za njega ni za onu devojku...

Cak je i kolutao ocima kao Islamovic, a i pesme su bez veze, da bi se ostavio kakav- takav utisak, potrebno je kolutati ocima i siroko mesati guzicom.Moram priznati da to ona mala radi odlicno.

To je najsvetliji deo projekta.
google is offline   Reply With Quote
Old 14-03-2010, 03:33 PM   #20
blags
Member

Quote:
Originally Posted by disco violence View Post
Meni je to zvucalo kao 1 pa 1 pa 1.Stvarno moras biti veran bregovicev fan da bi razlikovao njegove pesme.
i.....
Cuh prvu pjesmu,ajd dobro ima neka truba,text bezveze,Emina dobra k`o kru`,malo se uplasila,al` dobra ko kru`,ide druga pjesma kad ono ista truba ko iz prve,svaki komentar suvisan,ide treca pjesma,zvuci mi ko idemo u planine od B. Dugmeta,al`standardi se postuju isti zvuk trube ko iz prve dve pjesme.Zavrsava se treca pjesma ide reklama za novi Colin album i pogodite sta cujem?Istu onu trubu koju sam cuo u prethodne tri pjesme.
Pa lijepo im je Bregovic rekao:"...hocete Bregovica,dobicete Bregovica..."
blags is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules