|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
Junior Member
|
![]()
Odlično...ovako je već bolje...ali sad ne vidim kakve ovo ima veze sa Korgom M3?
Ja sam zbog toga svratio na ovu temu...ali u svakom slučaju hvala na prezentovanim snimcima A ovo oko "provincije" je bila više kao opaska na verbalni nastup na forumu,da ne bude zabune...a i nije mi se dopalo vaše obraćanje g-dinu Markoviću,iskreno... Last edited by Hladan_kao_Led; 21-02-2010 at 10:07 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() N5,samo bass picked 3,sa dodatim exiterom,eq na mixeru of,pod uslovom da mix bude takav da bass drum bude u ferkvencijama nizi(za sada smo to postigli samo sa modelom sonor performer 22x16 i sada sa Dw collectorom 22x18)...stil ozvucavanja,kao recimo Metallica "Black" album. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Junior Member
|
![]()
Ovo ispade dokazivanje izmedju Amadeusa na jednoj strani i svih ostalih na drugoj
![]() Msm, tema je otisla u skroz drugom pravcu! Nesporan je talenat i kvalitet Amadeusovaca, ali ipak trebamo imati respekta prema starijim i priznatim Muzicarima, pa cak i ne docekali penziju istaknutog umetnika kao sto je cika Sloba i slicni njemu... Ako se ne varam Boki iz Amadeusa je bio na 3k duru, koju bese pesmu pevao? PS: Vidi sad pa ja, nastavljam sa pitanjima koji nemaju veze sa ovim Threado ![]() Aleksandre, hvala na Setupu za nogu i Bass, mada vas nisam cuo uzivo! Last edited by miki; 21-02-2010 at 10:18 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Member
|
![]() Quote:
inace sve sto ovde pisem je dobronamerno i ja volim da ucim,zato su mi Hrvati nekako blizi,jer se tamo i Matei Dedicu obrusi,ako nije u pravu,a i odmah mi odgovore kada ih nesto pitam.. ![]() Meni je samo cilj da svi pozitivno razmisljamo,i guramo prave vrednosti napred. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Member
|
![]() Quote:
sto se tice Bokija, na you tube,ukucaj Boki 3k dur ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Member
|
![]() Quote:
Pa ima veze,nesto i nama nije tu nije jasno...cela sprava u sobi zvuci dobro,ali u energicnom live performansu nekako ne ostavlja utisak.Primer:brass koji koristi boki za live je semplovan sa Emaxa,dok sam ga imao(to je cuveni emulatorov brass,),i taj brass ne zvuci na M3,kao na extreme-u,horovi takodje,za trubu i ostalo da ne govorim....za mene je m3 generalno dobra sprava,ali u odnosu na extreme,dosta ogranicena,kada je u pitanju muzika koja se svira kod nas... isto mislim i o yamahy motif xs,u odnosu na motif es... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Aco,svirali ste vi i na mnogo lošijoj opremi pa ste zvučali dobro tako da i ta oprema koju pominješ je nebitna sasvim... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#59 | |
Member
|
![]() Quote:
Inace,oprema je veoma bitna,ali je na zalost,preskupa,a muzicari nikada nisu bili manje placeni,nego danas... sve u svemu,nisi ze zeznuo,jer ces lakse prodati kasnije fantom G od M3.Korg u septembru izbacuje novi workstation!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Korg M3 / R3 | lesha | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 23-08-2007 06:35 PM |