|
Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike Snimanje, produkcija, obrada i aranziranje Hip-Hop/RnB muzike i slicnih pravaca... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
@Ngino: strpi se josh koji dan da se saberem i da skupim neke stvari koje sam vec pisao.. pa da okachim ovde pa mozesh da prostudirash sve to.. chuh na preskok stvari.. svidja mi se danica.. matrica.. ok je i rep..
![]() @rhino: hahhah ajde chuj pa baci komentar tamo btw da ne otvaram novu temu ...stvar od malopre |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
VIP Member
|
![]()
Struka - komentari..
krene super, sve zvuci "autenticno"..dobri zvuci / glasovi.. krene rap - ODLICAN vibe, flow, reci ne iskacu, dobar still, sve super.. SAMOO - mnogo nepotrebnog psovanja i "poganih reci" ! Pa cak i najgori hardcore crnci ne stavljaju toliko.... Ovako se ne vaspitavaju deca, ...stvarno bez veze...kad uporedis ovo i Grand produkciju, pre bi dao deci da slusaju "carobne zvuke Granda".. Mislim ni jedno ni drugo nje deciji materijal - ALI STIGNE DO NJIH ! I CUJU GA! steta...prava steta..zali boze trud
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() ovo ce te vishe raditi ajd da ne kachim svoje pesme sad |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Super napisan rap / metrika...sve lepo tece i lepo se "lomi".. I refren ima potencijal, ali nije mi razradjeno sve (ok, 2 sata...znam) moze super da se odradi..i sto nisi malo "nastimao" refrene...?? Jedino sto mi smeta je taj neki, ne znam kako da ga nazovem..."mangupski" akcenat "na silu" ne zvuci mi prirodno. Mislim da kad bi odrepovao sa malo normalnjim tonom, da bi bilo mnogo bolje.. Ne primecujem da SVI crnci tako na silu nabacuju akcente...i tu zategnutost.. Inace, vidim da bacate pesme na sve strane, 5 na dan ! I sve ostanu nekako nedovrsene, zaborave se, ide se dalje..sto lepo ne proberes i uradis kako treba, a ne sve nesto za sat-dva..i ostane na tome. pozz ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]()
zato shto su to hype stvari.. a ne stvari za album.. to tek treba da ide, a pre toga treba dici frku oko tog albuma...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]()
A sta si ti radio produkciju ili si i pevao??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
|
![]()
moram ti reci, iskreno.. mnogo mi se svidja to shto radish.. da se razumemo, miks ti nije jacha strana.. ali muzika.. svaka chast.. rime ne mogu da komentarishem jer ih ni ne chujem. .a i nisam u tom fazonu..
![]() poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Junior Member
|
![]()
moze li ovako nesto...
da neko okaci projekat (pjesmu) isproduciran u tom programu u kom vec radi... ne mora nesto dugo bit... pola minuta.... i to da okaci i onda mi obicni smrtnici skinemo to i otklonimo sve nedoumice i onda i mi budemo kul i pocnemo da valjamo drugim smrtnicima produkciju... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
VA synth - predstavnici i karakteristike | hrkljus | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 79 | 24-09-2007 08:06 AM |
Silly Grind - muzika bez produkcije | shpira | Promocija radova | 12 | 05-07-2007 10:22 PM |
Evo nesto iz moje produkcije | Manley | Promocija radova | 12 | 21-04-2007 12:25 PM |
"moderna muzika" i muzika za pare | balthazaar | Dragan Ivanović | 152 | 24-11-2006 05:21 PM |
Humanizovanje PC mixa i produkcije | Defragment | Tutorijali | 20 | 26-10-2006 09:51 PM |