|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | ||
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
![]() u svakom slucaju samo naprijed, nećes za?alit ![]() Quote:
inace kontrola mi nije bila tako losa na voyageru. puno bitnije je da se zvuk neda usporediti. jos voyager radi dobro za neke stvari, to je jednostavno moderan analog sa dobrim, ali drugacijim urednim, hladnijim i nadasve tamnijim zvukom. ali LP je stvarno katastrofa. da ne ulazim dublje.. pojede ga i source, i sh2/9 i pro one.. za doručak. samo da navedem par primjera. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Senior Member
|
![]()
čestitam! prava sprava u pravim rukama
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
mod?rateur analogue
|
![]()
hvala Redroom
![]() evo sviram ga vec par sati (naravno , u gaćama) ..zaboravio na vrijeme ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Member
|
![]()
uuuuu, suuuuper!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Daj nam malo zvuka okaci,da cujemo !
Bas si me smorio sa poredjenjem sa novim moogovima...meracio sam jedan (trenutno imam nord lead 2),medjutim nije me kupio kao sto sam ocekivao ![]() Da li bi nesto preporucio u njegovoj klasi,a "danasnje" proizvodnje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Last edited by silicon science; 27-08-2009 at 12:06 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
mod?rateur analogue
|
![]()
evo stiže, stiže... ovih dana..
![]() Quote:
Future Retro je super za acid i takve stvari. ima tanasniji, prodorni zvuk. vise vuce na školu SH101 i slično.. to je 12dB filter itd itd. ako hoćeš "moog" tip zvuka. znači masni bass i lead, debeo filter itd itd.. u klasi LP i Voyagera RME, preporučam ti Studio Electronics SE-1X Nova edition. mislim da bi ovdje dosao oko 1500e. ili cak manje. u americi je rabljeni oko 1000e. ima midi ima memoriju itd. dobar deal sve u svemu. imao sam ga sad u studiju mjesec dana. i odvalio sam. sa LP sam snimao neku hiphop pjesmu i.. katastrofa. imali smo tamo i moj SH2 i ovaj ga potpuno oduv'o. na kraju LP uopce nismo koristili. pa je taj tip (kolega producent) popizdio, vratio LP, i uzeo i sebi SH2, i na moj nagovor ovaj SE. i sad uživa. ono sto mi se svidja je da moze radit i te modernije tvrde baseve, pored ovih klasičnih. kad je rezonanca nula, bude agresivan. a sa rezonancom postne bas cisti funk - vrlo mekan. hmmm... saftan? ![]() odusevio sam se sa leadovima. osnovna razlika u odnosu na voyger i LP, je da oni imaju limitiran bandwith u gornjem dijelu. tamniji su. i postanu "mrtviji". i od minimooga, i od SE. SE ga stvarno rastegne tamo gore.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Ja bi svakako razmislio o novom Oberheim modulu kao i o MacBeth novim modulima... Ako bas ne jurish Moog "zvuk"... Mada kad chujem kako je "Evil" ovaj SE-1 uhh... Momentalno me inspirishe ![]() ![]() Last edited by silicon science; 27-08-2009 at 03:06 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
mod?rateur analogue
|
![]()
Nova edition SE1X je drastično brži od SE-1. filteri imaju veći range. imaju ugradjen fuzz. i sinusoidalni valni oblik na oscilatorima. i memorija je veća.
a i izgledaju hebeno ![]() ![]() ![]() nisam prosli put stigao, ali ako ga ponovo posudim, napravicu nekakv demo.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
u jebote kakva masina ...
eto opet problema u mom kucnom budzetu. gde ovo ima da se proba kod nas?(beograd) |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Stigo Minimoog OS!!! | gregor z | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 17-11-2008 12:42 PM |
Restauracija MINIMOOG-A | roginator | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 18 | 26-06-2007 02:24 PM |
Moog Minimoog VS Arturia Minimoog & Minimosta | Gianfranco | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 25 | 29-09-2006 12:48 PM |