|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Kako da namestim da slusam samo FX kanal u Nuendu... znaci samo ono sto prolazi kroz send???
To u logicu radi vrlo lako, samo se solira bus na kome su efekti, ali u Nuendu vec satima pokusavam i ne mogu da provalim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
I dalje se mucis sa Nuendom ?
![]() ![]() Mi vec na Logicu 9 ![]() Ima neka varijanta se pre i post faderom, logicno bi bilo da ovaj send namestis da bude prefader i onda samo mutiras originalni kanal(ili spustis) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ma ja sam prokleti mazohista
![]() Salu na stranu, znam za ovo sa pre faderom, ali nije valjda da je to jedino resenje?!? U tom slucaju, pri svakoj promeni gaina na kanalu moram da menjam za svaki kanal i send!? Ajde vi Nintendovci pomagajte da se ne patim vise... ako je ovo jedino resenje, moram priznati da sam zgrozen ovim programom ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Pa pritisnes solo od FX-a, i onda samo odsoliras kanale koji idu u njega. Mislim jeste komlikovanio ako u taj FX ide 30 kanala (mada predpostavljam da nesaljes bas 30 kanala u 1 FX)!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Ljudi, ajde mala pomoc da ne bude posle ubio se zato sto nije mogao da slusa samo FX traku u Nuendu, a ono mogle, stvarno bi bilo bez veze ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Da, lupam. Ako bi ti bio soliaran samo FX kanal, nebi ima sta ni da cujes. Tj ako je samo on soliran u njega nista i ne ide. Ali postoji resenje. Soliras FX kanal i kada se solira i kanal koji ide u njega, ti onda tom kanalu u root-ovanju izlaza dodelis no out i mozes cuti samo FX.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
I to sam probao, ali je daleko od prakticnog s obzirom da npr. na sendu gde mi je reverb imam nekoliko traka pa za svaku moram da namestam no out...
Auuuuuuu... Samo da zavrsim ovo sto imam i da bezim sa ovog Nuenda inace cu nervno da obolim zbog njega... U svakom slucaju, hvala Lacky ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Ne preteruj!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
Sve te kanale koji su na odredjenom FX-u, posaljes na jednu stereo grupu, sendove, naravno doziras po samim kanalima, a kada zelis da cujes samo "FX", ti lepo stisnem mute na grupu i svira ti samo ono sto prolazi kroz sendove na efekat. Verovatno moze i neka konekcija da se napravi, ali mi u 99,9% slucajeva ovo uopste ne treba. Par puta sam to koristio kao foru, ali realnom radu mi nikad nije trebalo.
![]() |
#10 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
To je Ogi, hvala ti!!! Spasio si me... jbga, verovatno stvar navike, ali ja obicno reverb namestam na sendu i povremeno slusam sami reverb, navikao tako...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
SPL Channel One mod. -problem | FrankoPanko | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 18-07-2015 09:38 AM |
SSL X Alpha channel | Era | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 17-07-2009 10:16 PM |
Waves SSL E & G Channel | Illiron | Audio Software | 21 | 05-03-2006 05:49 PM |
:: Universal Audio Solo 110 / Solo 610 :: | lesha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 14-10-2005 04:55 PM |