|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
uf... znam da cu sad da popijem napush..kao kako glupo pitanje i to... al ajde... ne razumem se bash ponajbolje (uopshte) u te sprave... tipa behringer ada 8000, a voleo bih da se razumemmmmm.... uf....
PROBLEM: moj bend ima potrebu da uskoro snimi uzivo bubnjeve... naravno u solo rezhiji, sa HAJ TEK opremom ![]() http://www.rumski.com/forum/showthre...hlight=ADA8000 Postovani clan DJZOLIKA kaze sledece Ja sam neko vreme koristio EMU 1212m + Behringer ADA 8000, time sam imao 10 kanala, a zvuk je bio sasvim prihvatljiv. pozdrav ja imam m audio 410 karticu sa nazalost 2 ulaza (ima i spdif a ima i optical) i 8 izlaza, a sada bih voleo da je suprotno. ![]() ![]() PITANJE: kako je on dobio 10 IN-ova preko one kartice i Behringera? jel ja mogu isto to? ![]() e da .. i koje su mi solucije eventualno.... Hvala unapred i tako to.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
a sorrry... sad u dubljem SEARCHu videh da mi treba kartica sa ADAT konverterima na sebi... ako hocu takvu akciju... jeel tako?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
tako je, a ova na slici ima samo optički spdif, čime ćeš dobiti još najviše 2 kanala in
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
zvezebe, HVALAA....
nista... pozajmica bolje kartice na dan-dva.... PEDJAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ff800, 1820m, ada8000, wc i... | zvincic | Computer Hardware | 3 | 28-12-2006 09:16 PM |
Mali test... RME ADI-2 vs. Behringer ADA8000 | idekius | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 21 | 29-09-2005 09:21 PM |